Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Stoch bunu hep yapýyor!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Stoch bunu hep yapýyor!

Derbi sonrasýnda Miroslav Stoch’un Sarý-Kýrmýzýlý formayý þortunun arka kýsmýna sýkýþtýrýp sevinç yaþamasý tartýþma yarattý...

Bazý Galatasaraylý taraftarlar, “O formanýn üstünde Ay-Yýldýz var. Böyle sevinç mi olur, ayýp” derken Fenerbahçeliler de kendilerine “O formada Ay-Yýldýz yok. Ne var sevinçte? Zaten Stoch genelde böyle seviniyor” karþýlýðýný verdi.

bunu da yapmýþ,,

Telegol’de 09,04.2012 akþam yayýnlanan programda Miroslav Stoch’un geçirdiði kazada ölümden döndüðü, araçtan iç Donuyla, ayakkabýlarý bile olmadan indiði ve sarhoþ olduðu iddia edildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Stoch'tan beklenen açýklama geldi

Stoch'tan tartýþýlan hareketi hakkýnda açýklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de Stoch maç sonunda aldýðý Galatasaray formasýný þortuna sokmasýnýn yanlýþ olmadýðýný söyledi.
    Derbi sonrasý Mehmet Topuz'un "Kangal" sevinci dýþýnda Miroslav Stoch da tartýþýldý. Slovak futbolcu karþýlaþma sonrasý Tomas Ujfalusi ile formalarý deðiþtirdi. Stoch sevinç gösterileri sýrasýnda da formayý þortunun arkasýna soktu.
    Bu durum Galatasaraylýlarý kýzdýrýrken, Slovak futbolcu hareketinin art niyet taþýmadýðýný þu sözlerle açýkladý:
    "BEN YANLIÞ BÝR HAREKET YAPMADIM"

"Baþka bir takýmýn formasýný giymem söz konusu bile olmaz. Böyle olunca þortuma soktum. Hem rahatça sevinebildim, arkadaþlarýma sarýlabildim. Hem de bir baþkasýnýn formayý kapmasýna engel oldum. Ben yanlýþ bir hareket yapmadým. Bir saygýsýzlýk veya aþaðýlama niyetinde deðildim"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

giymede orayada sokma be adaaamm tam dingil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne var bunda demekki bir yerlerine bir þeyler sokmaya merakýlý galiba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri