Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: sunny/kaon(stream menülü) tps ok 04.09.2006

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kehya27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ismini bilemeyeceğim ama şu an piyasada bir uydu cihazı ve aleti varmış 11 sn yede her kanalı açıyormuş fiyatı 650dolar diyorlar aslı varmı?
    korax 4x4 platinium,ama fiyatı konusunda emin değilim daha düşük olması lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu yazılım gayet iyi çalışıyor keyleri çabuk buluyor umarım böyle devam eder emeği geçenlere teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mega4501 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu yazılım gayet iyi çalışıyor keyleri çabuk buluyor umarım böyle devam eder emeği geçenlere teşekkürler
    şu ana kadar yüklediğim en iyi auto yazılım.
    Emeği geçenlere teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne kadar sürer acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny 16.c0.a1 e 16.c091 uyuyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kehya27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny 16.c0.a1 e 16.c091 uyuyormu?
    yukleyebilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkaşım türksat 1c yi bulamadım menüde ismi farklımı türksatın eklede yapamadım ???? tps ler ok ama eline salık türksat 1c hakkında yardımcı olur musun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şalğam Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkaşım türksat 1c yi bulamadım menüde ismi farklımı türksatın eklede yapamadım ???? tps ler ok ama eline salık türksat 1c hakkında yardımcı olur musun
    hazır kanal listesi ve kanal editör var sizde hazır kanal listesi yukleyın cıkar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline saglık usta paylaşım için teşekkürler.iyi çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hazır kanal listesi ve kanal editör var sizde hazır kanal listesi yukleyın cıkar....
    usta ben menüde türksatıyok dedim kanallistesinınde almadı aramayla yüklüyememmi menüde türksat nerde bulamadım diye sorsum onun için yardın istedin biliyorsan yolgöster ?????????????:49: :49:

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri