Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: sunny/kaon(stream menülü) tps ok 04.09.2006

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart menüde türksat yok

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hazır kanal listesi ve kanal editör var sizde hazır kanal listesi yukleyın cıkar....
    usta ben menüde türksatıyok dedim kanallistesinınde almadı aramayla yüklüyememmi menüde türksat nerde bulamadım diye sorsum onun için yardın istedin biliyorsan yolgöster ?????????????:49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şalğam Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta ben menüde türksatıyok dedim kanallistesinınde almadı aramayla yüklüyememmi menüde türksat nerde bulamadım diye sorsum onun için yardın istedin biliyorsan yolgöster ?????????????:49: :49:

arkadaşım işte tuksat var en alta 2.nci sırada anten setuptan geleceksin
    kanal listesinide alır verdiğim kanal editörle ve verdiğim listeyi yüklersen alır
    Konu MEMEDİM tarafından (07-09-2006 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şalğam Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    memedim ustanın verdiği kanaleditörüyle yine memedim ustanın verdiği kanal listesini ben yükledim. hiç bir sorun yaşamadım.memedim ustaya teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılım nazar değmesin tıkır tıkır çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün akşam bir ara cihazı kapattım tüm yazılım silinmiş *** bölümü boştu yeniden yükledim. nedeni nedir acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım menüsü hoşuma gitti. mecbur kalmassam silmeyeceğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alkara Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dün akşam bir ara cihazı kapattım tüm yazılım silinmiş *** bölümü boştu yeniden yükledim. nedeni nedir acaba?
    Arkadaşım yazılımı yeniden yuklemene gerek yok *** dafuld yap duzelır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart stream menü

sevgili memedim stream menü sunny1030 ve kaon 911 hw 12.03.a5 ler içinde mümkün mü? selamlar.:45:
    Konu bes5uc3 tarafından (08-09-2006 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım yazılımı yeniden yuklemene gerek yok *** dafuld yap duzelır
    dediğini denedim ve olmamıştı.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usam eline saglık fakat yazılım nerde

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri