SAMUX HD FTA PLUS İlk Yazılım Bilgisidir
Biss&Emu : System Ayarları>>TV system>>Kumanda 0000 Tuşla>> Kumanda Kırmızı Tuş "Edit"
CCAM Menu : Araçlar>>Yerel Network Ayarları>>Kumanda 0000 Tuşla>> Kumanda Kırmızı Tuş "Edit"
SAMUX HD FTA PLUS İlk Yazılım Bilgisidir
Biss&Emu : System Ayarları>>TV system>>Kumanda 0000 Tuşla>> Kumanda Kırmızı Tuş "Edit"
CCAM Menu : Araçlar>>Yerel Network Ayarları>>Kumanda 0000 Tuşla>> Kumanda Kırmızı Tuş "Edit"
[SIGPIC][/SIGPIC]
MERHABA ARKADASIM BEN YANLIŞLIK SAMUX HD UYDU ALICIMI FABRIKA AYARLARINA DÖNDURDUM VE SUAN NE YAPACAĞIMI BILMIYORUM ÇOK ACIL BASIT ANLATIMLA YARDIM BEKLIYORUM![]()
Life plas yaziyor ne yapmam gerekİyor anlatirmisin biraz bilgisizim de bu konuda
KUSURA BAKMADA V1 .51 YAZILIMINDAN KASTIN NEDIR![]()
[QUOTE=tekniker10;612821]
arkadaşıım bu bu cihazdan almayı düşünüyorum ama dahadetaylı bilgiye ihtiyacım var. kanal geçiş hızı kumanda tuşuna hemen cevap veriyormu şifrelikanal geçişlerinde kilitlenme ve boot olayı oluyormu sinyal seviye göstergesi florösanmı gecikme varmı(diseq motor için önemli çünkü ben diseq motorla kullanacağım sinyali bulmak için önemli ) hangi vi-fi adaptörle kinternet bağlantısı kuruluyor linux sistemine uygun tak çalıştır özelliği olması yeterlimi çünkünext 19500 de bunların hepsinde problem yaşıyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum . detaulı bilgi verirseniz memnun olurum .teşekkürler.
SAMUX HD FTA PLUS İlk Yazılım Bilgisidir[/QUOTE]
Genel olarak özelliklerine fiatı uygun güzel bir cihhaz . eksi tarafları;
diseq siwitch üzrinden diseq motor çalıştıramıyosun. buna imkan vermiyor ya diseq sivicth üzerinden 4 lnb ile 4 uydu veya 16 uydu seyredicen yada diseq motor üzerinden bütün uyduları trayıcan .
sinyal seviye göstergesi sinyali bulmadan dereye girmiyor. bu da diseq motorla arama yaparken kullanışlı olmuyor.
cihazda 1 scart , 1hdmı , 1 de usb portu var. lnb loop çıkışı yok
diger özellikleri menu ve kullanışı vifi hariç hiremco x3 turbo ile aynı bire bir kopya kanal geçişleri fta ve şifreli için aynı yaklaşık 1 saniye bulsatcom u emu ile açıyor
yazılım programını usb indirip usb bellekten cihaza yükledim gayet iyi çalışıyor
yalnız uydudan gücelleme frekansından güncelleme yapamadım herhalde frekans tutmuyor. ***leri nerden nasıl yüklücez bilmiyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri