Galatasaray'a valilikten şok veto!
AA
Galatasaraylı taraftarlar, İstanbul Valiliği'nin izin vermemesine rağmen yürüyüşe başladı. Taksim'den gelen ilk haberlere göre polis, izinsiz yürüyüşe geçen gruba müdahale etti. Taksim Meydanı'na ulaşan Galatasaray taraftarları alanı Galatasaray Lisesi'nin olduğu bölgeye kadar doldurdu.
Dün 1 Mayıs'a ev sahipliği yapan meydan, bugün yine insan seline yakalandı. Bayraklarını sallayan Galatasaraylılar alanı boşaltmamaya kararlı. Taraftarların araçların üzerine çıktığı görülürken, meydana bir de ambulans getiriliyor.
Taraftarlar, Lig TV’ye karşı taraftar olarak başlattıkları kampanyanın süresiz devam edeceğini, abone iptallerinin süreceğini öne sürdüler. Bir süre gösteri yapan taraftarlar, Mete Caddesi’nden Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdükten sonra dağıldılar.
--SAMSUN’DA GALATASARAY TARAFTARINDAN SİYAH ÇELENK
SAMSUN’da Galatasaray taraftar grubu Ultraaslan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürlüğü’ne siyah çelenk bırakarak TFF yönetimine tepki gösterdi.
--KAYSERİ’DE GALATASARAY TARAFTARLARINDAN GÖSTERİ
KAYSERİ’de bir grup Galatasaray taraftarı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürlüğü önünde toplanıp gösteri yaptı.


Teşekkur:
Beğeni: 

Alıntı

Yer imleri