Kanal D Haber anchormani Serdar Cebe'nin bugün oynanan ve berabere biten Galatasaray-Trabzonspor derbisinin ardından attığı twit Fenerbahçe taraftarını ayağa kaldırdı.
0-0 biten derbinin ardından Cebe, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki sayfasına, "şimdi Kocaman şerefsizler düşünsün" yazarak Fenerbahçe taraftarından büyük tepki topladı FenerbahçeTeknik Direktörü Aykut Kocaman'ı hedef aldığını düşündüren yazıları üzerine büyük tepki toplayan Cebe daha sonra kendi hesabından bu iddiaları yalanladı.
Bu twitlerden sonra Fenerbahçe taraftarı Serdar Cebe'nin Kanal D ekranlarından uzaklatırılmasını istiyorlar.

ANLIŞ ANLAŞILDIYSAM ÖZÜR DİLERİM

Serdar Cebe, "Federasyonun kararının acıklanacagı gün gelen bir mesaja cevap vermiştim. Mesajda kocaman ile başlayan ve ağza alımayacak küfür vardı şahsıma yönelik. Bende Galatasaray Trabzonspor macı sonrası o kişiye cevap vermek için mesaj yazdım. ama o kişinin accountunu koymamışım. Trabzon’u yazarken de yanlış yazmışım.Fenerbahçe camiasından çok tepki gördüm.Bunu Aykut Hoca ile ilişkilendirdiler. Ama twitt ortamı böyle bir şey. Algılama farklı. Ben ne Fener Camiasına hakaret ettim ne de sayın Aykut Kocaman’a. Nereye çekersen çek misali laflarım sanki hakaret gibi gösterildi. Sadece o twitt atana cevap vermek istedim. Buna rağmen tepki çektiği için Fenerbahçe Camiasından ve Aykut Hoca’dan yanlıs anlaşıldıysam özür dilerim. Tabii bana yapılan ölüm tehditleri hakaretler için kim özür dileyecek bilmiyorum. Bu konuda beni arayan bütün Fenerli dostlarıma tesekkur ederim." dedi..???:46: