Futbolda şike iddialarına yönelik 93 sanık hakkında açılan davanın 14. duruşması devam ediyor.
YELKOVAN: "ANNEMİN YANINDA OLMAK İSTİYORUM"
- Tamer Yelkovan: "Anneler gününde annemin yanında olmak istiyorum."
- Tamer Yelkovan: Bizim hiç paramız olmaz. (Kulüp olarak) Hep yöneticilerden kısa dönemli borç alırız.
- Tamer Yelkovan: Cihan Oskay iftira attı.. Trabzon'a şike yaptık diyor ama Trabzonspor o zaman Galatasaray'a 4-0 yenildi. Ali Akdeniz de bize gol attı.
EKŞİOĞLU: "YALVARIYORUM BENİ BIRAKIN"
- İlhan Ekşioğlu: "İster tüm malvarlığıma tedbir koyun, ister yurtdışı yasağı koyun, ister elektronik kelepçe takın. Tahliyemi talep ediyorum."
- İlhan Ekşioğlu: "Manevi bir tahribata uğramaktan endişe ediyorum.. Ülkeden kaçacak Halim yok, yalvarıyorum. Tüm tedbirleri uygulayın."
- İlhan Ekşioğlu: "Hiç bir futbolcu ile yaptığım şike görüşmem yoktur. Çok acı çekiyorum.."
- İlhan Ekşioğlu: "Kulüpten aldığım 400 bin doları havuz inşaatını yapan firmaya verdim. Ama firma altından kalkamayınca o parayı 2 taksitte aldık."
- İlhan Ekşioğlu: "Bizim için değil 200 bin dolar, 20 bin dolar da çok büyük para.. Cavcav'ın gideri yok, bizim öyle değil."
- İlhan Elşioğlu: "Keşke polis bir tane suç üstü yapsaydı. Keşke bizi beş sene önceden dinleselerdi."
- İlhan Ekşioğlu: "Biz rakiplerin şike ve teşvik girişimlerini engellemek için devreye girdik. Engellediğimiz de oldu. Önceki sezonlarda da oldu."
- İlhan Ekşioğlu: "Şike için 7 topçu adı geçiyor her biri en az yılda 1 milyon kazanıyor. Hangisi gelecegini 200 bin liraya riske atar."
- İlhan Ekşioğlu: "Doğan Ercan'dan, İlhan Cavcav'a gidip G.Birliği'nden almak istedigimiz oyuncular için fiyat almasını istedik. 100 bin dolar verdik."
- İlhan Ekşioğlu: "Kıratlı ile gorüşmelerimdeki bir tapede bazı ifadeler iddianamede kullanılmamış."
- İlhan Ekşioğlu, aleyhine tek kanıt beyanı olmadiğını ifade etti.

"Kur'an çarpsın ki oğlum şike yapmamış, yapmaz"
- "Para alma değil verme konusunda kimseyi kırmaz. Yapamayacağı şeyleri de kırmamak için tamam der ama yapmaz"
- "Çok iyi niyetli yetiştirdim. Alo diyene hemen para gönderir, keşke küçükken masalları tersten anlatsaydım."
- Ev 110 bin euroya alınmış ancak 100 bin dolara satılınca annesi çok tepki gostermiş.
- Sıradaki tanık, futbolcu İbrahim Akın'ın annesi Neşe Öztürk. Akın'ın annesi, ev satışı konusunda tanıklık yapıyor.
Yer imleri