davanın 15. duruşması
Duruşmada ilk olarak tutuklu sanık Ahmet Çelebi taleplerini iletti. Fenerbahçe Kulübü'ne kombine bilet almaya gittiğini ancak 10 aydır bu sebeple tutuklu bulunduğu belirten Çelebi "Kanser hastalığım 10 aylık sürede daha da ilerledi. Tahliyemi talep ediyorum" diye konuştu.
ALİ KIRATLI: F.BAHÇE BÜYÜKTÜR, ŞİKE YAPMAZ
Duruşmada söz alan tutuklu sanıklardan Ali Kıratlı, yaşadıkları olayı bir yol kazası olarak gördüğünü belirterek, "Fenerbahçe büyüktür şike yapmaz. Buna tenezzül etmez. Etik kurallardan çıkmaz. Artık zor duruma düşüyorum. Utanıyorum tahliye istemekten. Yüzsüz gibi olduk. Hakkımızsa alalım tabii. Tahliyemi istiyorum" dedi.
BAŞKAN ADAYIYIM; KAÇMA ŞÜPHEM YOK
Kendisi için hiçbir şey istemediğini ancak söz konusu Fenerbahçe olduğunda kapı kapı dolaşacağını aktaran Yıldırım, "Endişem; bu kaostan Türk futbolunun zarar görmesidir. Tüm başkanlardan ricam bir araya gelip bu konuya bir son vermemizdir. Bırakın üzerimize düşeni yapalım. Yeni aday olduğum için kaçma şüphem olmadığı ortadadır. Tüm yönetici ve arkadaşlarımın ailelerine kavuşmalarını talep ediyorum" dedi.
Yıldırım savunmasını şöyle sonlandırdı: "Beni bırakmasanız da diğerlerini bırakın. Benim elinizde olmam yeter. Bir bedel ödenecekse ben tek başıma öderim. Darağacında olsam da son sözüm Fenerbahçe olacaktır" Aziz Yıldırım'ın savunmasını bu sözlerle bitirmesi üzerine mahkeme salonunda alkış sesleri yükseldi.

Teşekkur:

Yer imleri