Manchester United - Galatasaray maçı malum d smart platformunda star veya ntv yayınlamıyor maçı bildigimiz kaynakları burada paylaşıyoruz
19 eylül 2012 Tarihinde Maçı Yayınlayan Yabancı Kanallar Bunlardır
![]()
Manchester United - Galatasaray maçı malum d smart platformunda star veya ntv yayınlamıyor maçı bildigimiz kaynakları burada paylaşıyoruz
19 eylül 2012 Tarihinde Maçı Yayınlayan Yabancı Kanallar Bunlardır
![]()
Konu CCW tarafından (18-09-2012 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Liste güncellendi
dsmartım var. ama yazıklar olsun diyorum
Kendi kafalarınca yayınlıyorlar.
eskiden starda her carsamba oturur tv karsısına izlerdik. Bu ne yaaa
Aç gözlüler...
Üstat Sonuna kadar haklısın. Hadi lig yayınını anlıyoruz da takımlarımızın avupa kupalarındaki maçlarınıda izleyemiyceksek neyi izleyecez merak ediyorum. Dsmart diğer ülke takımlarının maçlarını yayınlasında bizim takımları stara bıraksın bari bu kadar aç gözlü olunurmu arkadaş. Yakında milli maçlarıda şifreli kanala almaya teşebbüs ederler ama o biraz zor galiba
kardes azerı kanalında yayın var rahatız bız sız d smarta para vemeye devam edın tepecıklı
star tv nin vereceği maçlarda (biss) ile mi izlenecek yoksa şifresiz mi? (hem gs hemde fb maçları)
JSC Sport yayınlamıyacakmı bu maçı peki.
Tamda beleşe izlemeye başlarken. Malum Next cihazımın free share özelliğinden yararlanıyom.![]()
bu rte two sadece hd yayınmı yapıyor acaba birde analogmu dijitalmi
bende merak ettim baktım frekans o biçim 20185L 25000
Mac AzTV'de.
Ayrica server üzerinden Al Jazeera Sport'u izleyenler HD2 kanalindan HD kalitesiyle izleyebilirler.
Konu CCW tarafından (13-09-2012 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar Bu Kanallardan Turksat Üzerinden Yayın yapan var mı Frenkansı mümkünse verebilirmisiniz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri