Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 2011/2012 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?

Katılımcı sayısı
525. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • FenerBahçe

257 48.95%
  • Galatasaray

268 51.05%
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
58 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 2011/2012 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5 tane as oyuncusunu kaybetmis fener, sike iddalari nedeniyle bir tane oyuncu transfer edememis fener, her turlu çamur atmalara ve baskilara bariz kalmis fener, gelgelelim sampiyon olmak için bir adimi kalmis fener takimimla gurur duyuyorum.
    "ne mutlu fenerliyim diyene"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence fener şampiyon olur.şampiyon olmazsada gs anca berabere kalır kadıköyde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şampiyonun sarı rengi belli bakalım sarının partneri kırmızımı, lacivert mi olucak? bu hafta sonu belli olacak. normal sezonun şampiyonu galatasaray bakalım play off denen saçmalığında şampiyonu olabilecekmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kader utansız ne diyem agzı olan konuşuyoo buna ramen konuşabiliyorsunuz
    türkiyede şike yapabilirsiniz ancak avrupada yapamassınız bunuda iyi ögrenin
    başkanınızda şubatta yeryerinden oynayacak dedi ne oldu hiç sevgi ve saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fener olur gs kendi elleriyle şampiyonlugu fb ye sunuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahce son hafta sampiyonluk maclarini iyi oynamiyor. (bknz: Denizlispor ve Trabzonspor maclari). Ama yine de Fenerbahce'nin kazanacagini düsünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu saatten sonra Fenerbahçe bana göre şampiyon olmasada olur. GS yi bu kadar yusuflattıktan sonra gerisi boş. Ayrıca bizim üzerimizdeki bu kadar olumsuzluğa rağmen bu başarıyı gösterebiliyorsak demekki bunlar olmasaydın ligi dümdüz yapardık..

Onun için hiç sıkıntı yok. GS düşünsün bu maçı asıl stres onlarda.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forum güzel işime yarayacak şeyler var galiba
    SABA avrupa 56 ekran beslemede entegre kullnılmış. hani İKC2 var ya onlardan 110C Besleme transistorlu değil.
    bana şeması lazım (besleme için)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ebalaban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forum güzel işime yarayacak şeyler var galiba
    SABA avrupa 56 ekran beslemede entegre kullnılmış. hani İKC2 var ya onlardan 110C Besleme transistorlu değil.
    bana şeması lazım (besleme için)

galatasaray mı fener bahce mi *?şampiyon olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence 1.Trabzon muharebe meydan savaşından galip gelen FENERBAHÇEMİZ şampiyon olacak

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri