bence ulubatlı hasanın tekrarını yasayacak fener obayrahı hatırlamıyorlar
FenerBahçe
Galatasaray
bence ulubatlı hasanın tekrarını yasayacak fener obayrahı hatırlamıyorlar
En iyi olan kazansin , iki takimada basarilar...
Ha gayret bi kişi kalmış
yanıklarda iz bırakmaz
tabiki maçı fener alır fener şampiyon cimbomda gönüllerin şampiyonu olur
Avcunuzu yalarsınız işallah bursa ve galatasaray ŞAMPİYON
yanıklarda iz bırakmaz
Anket su an 194-194 entresan
![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Bazı gercekler kabul edilmeli.
Son yıllarda fenerbahcenin Galatasaraya çok ciddi üstünlüğü var.
Ve 2 kez son maçta şampiyonlugu zora sokmuşken, üçüncüye bu hataya düşmemek için elinden geleni yapar. sow olmayacak, Alex oynama ihtimali yuksek. Emre ilk 11de olacak.
Galatasarayda ise bugunki karar ile Fatih hoca saha kenarında olacak. Kendi evinde oynadığı 3 maçın 2sinde berabere,mükemmel ötesi oynadıgı maçta ise Fenerbahceye 1-2 yenildi.. iyi futbol hernekadar taraftarı sevindirsede skora ulaşan FB oldu.
Kadroda emrenin yerine riera veya aydının olması, forvettede Necatinin yerine baros olması gol yollarında etkili olmamızı sağlar. Necati çok acemice oynuyor, elmander ile bir turlu anlaşamadılar. defansa semih,hakan,ujfalui,eboueden başka alternatifimiz yok zaten. sabri saatli bomba.bjk maçında 2-0 ondeyken sabri girdi 2-2 bitti maç.
Ben koyu cimbomlu olarak GS sectim. Beraberlik bize yarasada, böyle bir finalde FB mutlak gol atacaktır. Enson fb ile oynanan maçtaki oyunun yarısını bile oynasak Kadıköyde beraberlik çıkarırız. Bu düşünceyle Galatasaray şampiyon olabilir dedim..
Galatasaray şampiyonluğu olursa eğer, kupada fenerbahcenin kaybedeceğini düşünüyorum. Çok yuklenecek ve cok yorulacaklar. Bursasporda one göre hazırlanacak..
çok dürüst olmak gerekirse GS-FB hangisi olursa olsun hakederek kupayı alacaklar.
.......
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri