FenerBahçe
Galatasaray
O G B M A Y AV P
GALATASARAY : 34 23 8 3 69 24 45 77
Fenerbahçe : 34 20 8 6 61 34 27 68
liğ sona ermiş yukarıdaki tablo kimin şampiyon olduğunu gösteriyor...yoksa 34 hafta bu takımlar gazozunamı kolasınamı top oynadılar...sonra futbolun ergenekonu çıktı sahneye zamanın fenerli tff başkanı ve dijitürkün seneryasuyla playoff diye ne üdüğü belli olmayan yenibir icat çıkardılar...amaç burada dijitürk dekoder satıp para kazansın fenerbahçede şampiyon olup silivrideki adamın hasımlarına ve kodese tıktıranlara(beni içeri tıksanız bile başkanı olarak takımımı yine şampiyon yaparım)meydan okumasıdır..bu pis oyundan en büyük zararı gören ve görücek olanda galatasaraydır...sizler bu hafta oynanacak fb-gs maçında saraçoğlunda yapılacak kepazeliklere rezillikleri görün..maç deyil spartakus'un yeni bölümü....liği şampiyon bitirip benim gönlümde galatasaray şampiyon olmuştur gerisi gazoz kupasıdır,kendilerince kimi şampiyon yaparsalar yapsınlar o onların çakma şampiyonudur benimki deyil....
Konu hüseyin tarafından (08-05-2012 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.
CİMBOMLU
Futbol bitti
bu arada şampiyon ne fener ne de gs
şampiyon lig tv ve paraları yiyen federasyon
bu yüzden ankete katılmadım
Konu beydemir tarafından (08-05-2012 Saat 02:51 ) değiştirilmiştir.
Bu saatten sonra FENERBAHÇE işin peşni bırakmaz bence. Kalan 2 maçıda kazanıp kupaları alır bence.
galatasaraylıyım...ancak bu gazla fener kupayı alır gibime geliyor. almasını istemesemde...
selametle...
Tabiki Galatarasay olacak)
Ankette durum eşit gibi![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri