REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 2011/2012 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?

Katılımcı sayısı
525. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • FenerBahçe

257 48.95%
  • Galatasaray

268 51.05%
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
58 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: 2011/2012 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ebalaban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forum güzel işime yarayacak şeyler var galiba
    SABA avrupa 56 ekran beslemede entegre kullnılmış. hani İKC2 var ya onlardan 110C Besleme transistorlu değil.
    bana şeması lazım (besleme için)
    hocam bu nedir ya burada ortalık toz duman ama olsun en azından tansiyonu düşürdün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O G B M A Y AV P
    GALATASARAY : 34 23 8 3 69 24 45 77
    Fenerbahçe : 34 20 8 6 61 34 27 68

liğ sona ermiş yukarıdaki tablo kimin şampiyon olduğunu gösteriyor...yoksa 34 hafta bu takımlar gazozunamı kolasınamı top oynadılar...sonra futbolun ergenekonu çıktı sahneye zamanın fenerli tff başkanı ve dijitürkün seneryasuyla playoff diye ne üdüğü belli olmayan yenibir icat çıkardılar...amaç burada dijitürk dekoder satıp para kazansın fenerbahçede şampiyon olup silivrideki adamın hasımlarına ve kodese tıktıranlara(beni içeri tıksanız bile başkanı olarak takımımı yine şampiyon yaparım)meydan okumasıdır..bu pis oyundan en büyük zararı gören ve görücek olanda galatasaraydır...sizler bu hafta oynanacak fb-gs maçında saraçoğlunda yapılacak kepazeliklere rezillikleri görün..maç deyil spartakus'un yeni bölümü....liği şampiyon bitirip benim gönlümde galatasaray şampiyon olmuştur gerisi gazoz kupasıdır,kendilerince kimi şampiyon yaparsalar yapsınlar o onların çakma şampiyonudur benimki deyil....
    Konu hüseyin tarafından (08-05-2012 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Futbol bitti
    bu arada şampiyon ne fener ne de gs
    şampiyon lig tv ve paraları yiyen federasyon

bu yüzden ankete katılmadım
    Konu beydemir tarafından (08-05-2012 Saat 02:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fener olur gs kendi elleriyle şampiyonlugu fb ye sunuyor
    bence fenere şampiyonluğu Trabzon sundu (herzamanki gibi)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu saatten sonra FENERBAHÇE işin peşni bırakmaz bence. Kalan 2 maçıda kazanıp kupaları alır bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasaraylıyım...ancak bu gazla fener kupayı alır gibime geliyor. almasını istemesemde...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabiki Galatarasay olacak )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ankette durum eşit gibi
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O G B M A Y AV P
    GALATASARAY : 34 23 8 3 69 24 45 77
    Fenerbahçe : 34 20 8 6 61 34 27 68

liğ sona ermiş yukarıdaki tablo kimin şampiyon olduğunu gösteriyor...yoksa 34 hafta bu takımlar gazozunamı kolasınamı top oynadılar...sonra futbolun ergenekonu çıktı sahneye zamanın fenerli tff başkanı ve dijitürkün seneryasuyla playoff diye ne üdüğü belli olmayan yenibir icat çıkardılar...amaç burada dijitürk dekoder satıp para kazansın fenerbahçede şampiyon olup silivrideki adamın hasımlarına ve kodese tıktıranlara(beni içeri tıksanız bile başkanı olarak takımımı yine şampiyon yaparım)meydan okumasıdır..bu pis oyundan en büyük zararı gören ve görücek olanda galatasaraydır...sizler bu hafta oynanacak fb-gs maçında saraçoğlunda yapılacak kepazeliklere rezillikleri görün..maç deyil spartakus'un yeni bölümü....liği şampiyon bitirip benim gönlümde galatasaray şampiyon olmuştur gerisi gazoz kupasıdır,kendilerince kimi şampiyon yaparsalar yapsınlar o onların çakma şampiyonudur benimki deyil....
    Bu konuda cok buyuk yanlışınız var playoff lig başlamadan cıktı bunuda takımlar kabul ettim kesinlikle bunun arkasına sıgınmayın bence
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu saatten sonra FENERBAHÇE işin peşni bırakmaz bence. Kalan 2 maçıda kazanıp kupaları alır bence.
    İki maç derken?

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri