Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cepte artık bu hizmet ücretli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cepte artık bu hizmet ücretli

Cep telefonu kullanıcılarını isyan ettiren karar...

Cep telefonu kullanıcılarına kötü haber. Telefonunuz kapalıyken ya da erişilmezken hangi numaranın ne zaman aradığı size 49 kuruş olarak yansıyacak
    Sizi kimin aradığını merak etmek de artık ücretli. Telefonunuz kapalıyken ya da telefonunuz çekmediğinde kim tarafından arandığınıza dair bilgilendirici smsler artık ücretli.
    49 KURUŞA KULLANABİLECEKSİNİZ

Mayıs ayı içerisinde ücretlendirilmeye başlayacak yeni uygulamaya göre, sizi kimin aradığını merak ediyor iseniz servisi ayda 49 krs'a kullanmaya devam etmek zorundasınız.
    CEP KULLANICILARI TEPKİLİ

Cep telefonu kullanıcıları gsm firmalarının kendilerine gönderdiği sms ile şok oldu. Şikayet Portalı Şikayetvar'a gönderdikleri şikayetlerde "Cep telefonumuza gelen mesajla şok olduk. Telefonumuz kapalıyken kim aramış mesajına artık 49 kuruş alınacakmış. Birçok yerde gsm firmalarının teknik sorunları nedeni ile cep telefonları çekmiyor. Kendi hatalarını bize ödetmek istiyorlar. Önceden ücretsiz olarak verilen hizmete kullanıcılar alıştı şimdi ücretli yapılmaya çalışılıyor" diyerek tepki gösterdiler.
    Daha önce sizi arayıp ulaşamayan kişiler ücretsiz bilgilendirilirken bıraktıkları mesajlar ücretliydi. Yeni uygulama ile hangi numaraların sizi ne zaman aradığını öğrenmek ücretli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vatandaşı soymaya devam desenize.Bilgi için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunu iptal etmenin yolu yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avea bunu yıllardır yapıyor isteğe bağlı alınan bir hizmet mesela ben almıyorum bu hizmeti bize yeni bir şey değil yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi ne diyelim uzun bir sülale boyu okuyucam hayırına bana sormadan bu kararı alanlara hakkımı helal etmiyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eh bizim ülke kadar aptalını bulamadılar.tepki göstermiyoruz adamlar da istediğini yapıyorlar.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu bir hizmettir bence almaları normal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkcell in kim aramış servisi benim için gayet önemliydi ama bana gelen sms den sonra bende baya sinirlenmiştim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

para alınmadığı söylenseydi şaşardım zaten, bizi söyüçlemenin püf noktalarında biri, hayır en çok zoruma giden şu aldıkları telefon vergileri varya o. acaip zoruma gidiyor valla, hükümet cep telefonu şirketlerine tarh koydu telefon şirketleride bizde parayı söyüçlüyor kursaklarında kalır inşallah,
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bahsedilen hizmeti hiç kullanmadım desem yeridir
    benim cep hep açık şarj teke düşünce doldururum çok nadir kapalı olabilir oda kapsam alanı dışında olması lazım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri