REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 8.8.8.8 hatası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 8.8.8.8 hatası

Arkadaşlar elimde kyoto 9600 dci var.. Bir anda görüntü kayar gibi oldu ve sonrada gitti... Fişi çekip taktıktan sonra bir süre çalışıp aynı hatayı yapıyor ve decieverin ekranında da 8.8.8.8 gibi bir şey yazıyor... Sorun hakkında yardımcı olabilir misiniz ? Acaba yeni version atsam düzelir mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum ıcındekı besleme kondansatorlerınden yapar bazıları şişmiştir tamırden anlarsan bak derım anlamassan bı uyducuya götür yardımcı olurlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

genelde C 15 kondansator sisme yapar bunu degistirirsen sorun cözülür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yani hiç karıştırma uyducuya götür demek istedin .... Yoksa havya falan bulup kondansotoru ben mi değiştirem ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardesim ben derimki önce eski bir yazilim at derim tarih önemli degil cünkü basima gelmisti düzeldi saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yardımınız için saolun deniyem bakalım ne olcak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar sonunda arıza tamamen patlak verdi bende gidip uyducuya verdim..Adam cihaz için tamire girsede artık bu cihaz bitmiş falan dedi..
    Bende yeni bir cihaz almayı düşünüyorum..Ama oyle çok iyi bir şey olamsına gerek yok,zaten bir tanede next 2000xcıs plus var.. Var mıdır güzel bir öneriniz.. Emu attıktan sonra fabrıka ayarına dönememe gerek kalmayacak ve yazılım sorunu falan yaşayacağım.. önerilerinizi bekliyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaon bordlu cihazları önerebilirim. Kaon, Sunny gibi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kaon bordlu cihazları önerebilirim. Kaon, Sunny gibi.
    Abi bana 200YTL civarında dediğim gibi Emu attıktan sonra fabrıka ayarına dönememe gerek kalmayacak , yazılım sorunu falan yaşayacağım ve kartlı cihaz ismi verebilir misniz..?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sunny nin yeni modelleri var 9070-9085 bunlara yazılım çıkıyor ancak birde bunların C boardlı modelleri var 8020-8012 yazılımları nerdeyse her gün veriliyor. Goldmasterde alabilirsin 9450 modelini. Vermiş olduğun fiyata söylediğim bu modellerin CI cihazlarını rahatlıkla alabilirsin. .

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri