Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Kürþat Tüzmen: Platini ile görüþtüm

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Kürþat Tüzmen: Platini ile görüþtüm

Kürþad Tüzmen: "Platini ile konuþtum, 'Takýmlarý düþürmezseniz, Avrupa'da yer alamazsýnýz'' dedi.

Özellikle son dönemde farklý spor dallarýndaki organizasyonlara katýlarak "sporcu" yönünü ön plana çýkaran ve sosyal projelere destek veren Tüzmen, spor yapamadýðý zaman kendisini adeta "suçlu gibi" hissettiðini söyledi.
    Türkiye'nin 2020 Olimpiyat Oyunlarý ve UEFA Avrupa Futbol Þampiyonasý'na adaylýðýný deðerlendiren Kürþad Tüzmen, "Türkiye, iki büyük organizasyonun altýndan kalkar. Futbol Federasyonu ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) üyesiyim. Michel Platini ile konuþtum, 'Takýmlarý düþürmezseniz, Avrupa'da yer alamazsýnýz' dedi. Benim de takýmlarý düþüreceðim belli. Baþbakanýmýz istemedi (TFF adaylýðý). Ýstemedi, çünkü Fenerbahçeli. Ben de Galatasaraylýyým (Gülerek). Türk sporu yaþasýn. Benim hiç makamda, mevkide gözüm yok. Futboldan anlamam ama bildiðim bir þey var, adaletli yönetirim. Bugüne kadar gümrükleri, dýþ ticareti adaletle yönettim" dedi.
    TÜZMEN'ÝN SPORCU KÝMLÝÐÝ

Hafta sonu Antalya'da düzenlenen triatlon yarýþlarýna ve dün Ankara'daki engelliler spor þölenine katýlan Tüzmen, "Spor yapmadýðým zaman kendimi 'hayatta bir þey baþaramayan adam' olarak düþünürüm" diye konuþtu.
    Sporu sevdiðini anlatan Kürþad Tüzmen, "Spor benim için yaþamýn bir parçasýdýr. Sporla güne baþladýðým zaman, o gün benim için daha güzel geçer. Esprili, herkese neþe saçan bir adam haline gelirim. Spor yapmadýðým zaman en kötü þekilde suratý asýk, insanlara baðýran, çaðýran hale geliyorum. Spor bende böyle bir düzgünlük yaratýyor" diye konuþtu.
    Sporu aktif olarak da yaptýðýný anýmsatan Tüzmen, þunlarý dile getirdi: "Yüzücülüðüm dönemimde 25 yýl kapalý havuz özlemi çektim. Yakalandýðým cilt kanserinin asýl nedeni, açýk havuzda öðlen saatlerinde yüzmek zorunda olmamdýr. Çünkü, hocalarýmýz öðlen saatlerinde müsaitti. Halk havuzdan çýkarýlýr, biz yüzerdik. Maruz kaldýðýmýz güneþ nedeniyle sýrtýmýzda yaralar oluþurdu. Tesis eksikliði vardý. Bugün tesislerimiz, antrenörlerimiz var ama sporcularýmýzda ruh yok."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pilatini azbile demiþ 5 yýl tüm musabakalardan meniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý draculu45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Aman Platini dikkat! Bizim Baþbakanla sakýn ters düþeyim deme,patronun gibi sen de düþersin vallahi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý draculu45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    pay off a ne demiþ acaba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri