Karanlýk Lig 'in kupasý karanlýkta verilir
![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Karanlýk Lig 'in kupasý karanlýkta verilir
![]()
Bu lig karanlýk deðildir sadece federasyon ve bazý takým yöneticileri karanlýkta kalmýþlardýr emeðimizin hakkýný ap aydýnlýk ortamda almamýz gerekir sayýn FENERBAHÇELÝ LER
Konu Hikmet™ tarafýndan (13-05-2012 Saat 01:28 ) deðiþtirilmiþtir.
baþbakanýn emriYle kupa sahada VERÝLÝYOR :49:
baþbakan fenerli ya....!
baþakanýn burnunu sokmadýgý bi ora kaldý
kaosu önledi teþekürler sayýn baþbakanýmýz ve bu futbol federasyonu yönetmeye talip demirören ve ekibi derhal ÝSTÝFA etmelidir.
Sen þikede adý geçen takýmlara ceza bile vermiyorsun herþey bu kadar basittide niye 1 yýl bu olaylar konuþuldu hepsi tezgahmýydý býrakýn bu iþleri
ASIL FB NÝN baþýna DEMÝRÖREN geçmeyi planlýyor bugün fýrsatý olsa hemen geçicek bu kadar haysiyetsiz bir yönetici olur mu?
Bu rezilliði Tarih yazacaktýr. Hak ettðimiz Kupayý iki kere kazandýðýmýzý yazdýðý gibi böyle rezlliklere imkan yaratanlarý kýnýyorum...
Þampiyonluk kupasý töreni, Fenerbahçe-Galatasaray maçýnýn ardýndan çýkan olaylar nedeniyle iptal edildi. TFF, kupayý soyunma odasýnda vermek istedi, Galatasaray yönetimi reddetti. Futbolcular sahaya çýkmayý beklerken stadýn çimleri sulanmaya baþlandý. Ancak Baþbakan Erdoðan talimat verdi ve kupa sahada verildi...
Bitiþ düdüðü sonrasý saha içinde çýkan olaylar nedeniyle kupa töreni yapýlamadý.
Þampiyonluk kupasýnýn Fenerbahçe-Galatasaray maçýnýn ardýndan verilmesi de olaylarýn büyümesi üzerine iptal edildi.
Daha sonra TFF Baþkaný Yýldýrým Demirören, TFF yöneticileri ve kulüp yöneticileri toplantý yaptý. Toplantýda kupa töreninin Saracoðlu Stadý'nda mý yoksa baþka bir yerde mi yapýlacaðý tartýþýldý.
VALÝLÝK ÝPTAL ETTÝ
Ancak Ýstanbul Valiliði son kararý verdi: Statta tören yapýlmayacak ve Galatasaray kupasýný soyunma odasýnda alacak.
TFF ise kupayý soyunma odasýnda verme konusunda çekimser kaldý. Bunun üzerine Galatasaray yönetimi kupayý almadan stattan çýkmayacaklarýný açýkladý.
TFF SOYUNMA ODASINA GETÝRDÝ CÝM BOM REDDETTÝ
Federasyon yetkilileri de Galatasaray'ýn bu isteðinin ardýndan yaklaþýk 1.5 saat sonra kupayý soyunma odasýna getirdi. Fakat yönetim, kupayý soyunma odasýnda deðil sahada almak istedi.
Fatih Terim, "Emeðimizin karþýlýðý kupayý soyunma odasýnda almayýz" açýklamasýnda bulundu.
ÇÝMLER SULANDI, FENERBAHÇE MARÞI ÇALINDI
Bunun üzerine Galatasaraylý futbolcular sahaya çýkartýlmasý kararý alýndý. Takým, boþ tribünler önünde kupayý almayý beklerken stadyumun elektrikleri kesildi ve çimler sulanmaya baþlandý. Ayrýca Fenerbahçe Marþý çalýnmaya baþlandý.
BAÞBAKAN EL KOYDU
Tam bu sýrada Baþbakan Tayyip Erdoðan olaya el koydu ve kupanýn Galatasaray'a verilmesi talimatýný iletti. Baþbakan'ýn talimatýný Abdürrahim Albayrak açýkladý.
Baþbakan'ýn talimatýnýn ardýndan çimlerin sulanmasý durduruldu. Fenerbahçe Marþý da durduruldu. Ardýndan polis sahaya girerek bir kordon oluþturdu.
IÞIKLAR YAKILDI YÖNETÝM SAHADA
Iþýklarýn açýlmasýnýn ardýndan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman sahaya girdi. Tribünleri terketmeyen bir grup taraftar da "Sen bizim Kocaman grurumuzsun!" diye tezahürat yaptý. Kocaman sahayý turlarken Ünal Aysal, Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak da sahaya çýktý.
VE FUTBOLCULAR SAHADA
Son olarak Fatih Terim ve futbolcular da sahaya geldi. TFF Baþkaný Yýldýrým Demirören de kupayý Galatasaray'a verdi. Böylece Galatasaray Fenerbahçe Þükrü Saracoðlu Stadý'nda þampiyonluk kupasýný kaldýrmýþ oldu. Kupayý alan futbolcular statta tur atmaya baþladý.
Ayrýca Galatasaray yönetimi, þampiyonluk kutlamasýnýn 14 Mayýs Pazartesi saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da yapýlacaðýný da duyurdu.
iþte galatasarayýn böyüklüðü budur ünal aysanýl teprik için demirören elini uzatýyor bizim baskanda nihat özdemire elini uzattý demir örenin eli askýda kaldý þen ikinci adamsýn diyerek onun tepriðinide onayladý
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri