Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
50 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Kaon 06.09.2006 Orijinal Tps ve Absat Auto Yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

//==================================================
    // FileInfo: KSC-511Z, H/W(12.01.A5), S/W(02.00.01)
    // Target: L 219, u-C[0] , FLS[2M], KSC-511Z, H/W(12.01.A5), S/W(02.00.01)
    -. STB Model : KSC-511Z
    -. STB H/W Ver : 12.01.A5
    -. STB S/W Ver : 02.00.01
    DownLoad Start
    DownLoad Success
    DownLoad CRC Check OK
    >> Wait a moment..., target un-compressing...
    :>> ERR:: Unzip
    hata bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı excalance Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    // FileInfo: KSC-511Z, H/W(12.01.A5), S/W(02.00.01)
    // Target: L 219, u-C[0] , FLS[2M], KSC-511Z, H/W(12.01.A5), S/W(02.00.01)
    -. STB Model : KSC-511Z
    -. STB H/W Ver : 12.01.A5
    -. STB S/W Ver : 02.00.01
    DownLoad Start
    DownLoad Success
    DownLoad CRC Check OK
    >> Wait a moment..., target un-compressing...
    :>> ERR:: Unzip
    hata bu
    up 300 ile yüklersen düzelecektir ama zaten yazılım çalışmıyor ki...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalnız bu yazılımlar auto yapmıyor haberiniz olsun ...bi hata var *** uptading yazısıda çıkmıyor.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım zaten bu yazılımlar fixlenmiştir ama özel yöntemler kullanılımış bende anlamadım nasıl yapmışlar ama ömrü en fazla 2 gün sonra çöker

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elimde arkadaşıma ait bi cihaz var ama uygun h/w numarasını bulamadım.yardım edebilirmisiniz....
    ksc 511
    h/w :10.41.65
    s/w :v01.00.01
    last update:aug.20.2003
    loader:v1.0.6
    c.a:2.1.8

başka bı sorunuda tuksat 1c uydusuna sinyal gelmiyor.komple reset yaptım.bu sefer hotbird de gitti.hotbirt için sorun yok ama turksata sinyal gelmiyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korfezden Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elimde arkadaşıma ait bi cihaz var ama uygun h/w numarasını bulamadım.yardım edebilirmisiniz....
    ksc 511
    h/w :10.41.65
    s/w :v01.00.01
    last update:aug.20.2003
    loader:v1.0.6
    c.a:2.1.8

başka bı sorunuda tuksat 1c uydusuna sinyal gelmiyor.komple reset yaptım.bu sefer hotbird de gitti.hotbirt için sorun yok ama turksata sinyal gelmiyor....
    Çihazının yazılımı yoktur.Çihazına 2 Mb flashını değiştirdiğin zaman yeni yazılım yükleyebilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi çalışsa 2 gün sonra çöksün...çalışmıyo ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ateşelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bi çalışsa 2 gün sonra çöksün...çalışmıyo ki
    İyide bilader onca kişi yuklemiş almış yazılımları sorun sendeyse Neden kendine bir bakmıyorsun nerede hata yapıyorum diye .Senin servis yada elektronigi çok iyi bilmenin dısında bazı yanlışlıklar yapıyorsunki bunlar oluyor !!! olamazmı
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İyide bilader onca kişi yuklemiş almış yazılımları sorun sendeyse Neden kendine bir bakmıyorsun nerede hata yapıyorum diye .Senin servis yada elektronigi çok iyi bilmenin dısında bazı yanlışlıklar yapıyorsunki bunlar oluyor !!! olamazmı
    bilader..bizim yazılımı yükleme ile bi sorunumuz yokki o başkası sen çorbayı karıştırdın..benim demem oki yayınlanan yazılım TPS leri AÇMIYOR yani auto yapmıyor benim demem bu...sen eğer yok bu yazılım auto yapıyo diyosan (denediysen) o zaman diğer insanlarda bişey var demektir çünkü yükleyipte açtı diyeni hehüz görmedim saat 20:35 itibarı ile....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ateşelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilader..bizim yazılımı yükleme ile bi sorunumuz yokki o başkası sen çorbayı karıştırdın..benim demem oki yayınlanan yazılım TPS leri AÇMIYOR yani auto yapmıyor benim demem bu...sen eğer yok bu yazılım auto yapıyo diyosan (denediysen) o zaman diğer insanlarda bişey var demektir çünkü yükleyipte açtı diyeni hehüz görmedim saat 20:35 itibarı ile....
    Ben yükledim va actı .Keyler degişse bile 3-4 sn kesinti ile tekrar geliyor yayın.12 03 a5 cihazda denedim sorun yok.Neyi ispat edelim? Her forumda bende bakıyorum yazılımlar oradada ne alemde diye bir sen söyledin açmıyor diye
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri