Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
50 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Kaon 06.09.2006 Orijinal Tps ve Absat Auto Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Halen Tps Au Saat:21.00

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Açanlar bunu söyleme gereğini duymazlar genelde ama açamayan herkes açamadığını söylerbu böyledir o yüzden açan arkadaşlardan ricam buraya yazarsalar arkadaşlara yol göstermiş olurlar. Sunny cihazlarım açıyor ama kaon yok bende o yüzzden deneme şansım yok ama açıp izleyebilen arkadaşlarım var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı isayuksel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Açanlar bunu söyleme gereğini duymazlar genelde ama açamayan herkes açamadığını söylerbu böyledir o yüzden açan arkadaşlardan ricam buraya yazarsalar arkadaşlara yol göstermiş olurlar. Sunny cihazlarım açıyor ama kaon yok bende o yüzzden deneme şansım yok ama açıp izleyebilen arkadaşlarım var
    Bencede yazılımı alan gidiyor.Yukledikten sonra burada yazmalarını istiyoruz benim denemem 12 03 a5 cihazda sorun yok izliyorum tps auto
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olumsuz

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bencede yazılımı alan gidiyor.Yukledikten sonra burada yazmalarını istiyoruz benim denemem 12 03 a5 cihazda sorun yok izliyorum tps auto
    Arkadaşlar 12.01A5 H/W Olumsuz.
    Ama yinede dosya için emeğinize teşekkürler
    Su Zehir Bile Olsa Kaynağından İçilir,
    Akara Karışan Olur Öz Bozulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ok

tps izlenmiyor
    kaon 12.01.a5
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu oguz1987 tarafından (06-09-2006 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oguz1987 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tps izleniyor
    yazılımlar kaldırıldı,konuyu yetkili rakadaşlar kapatırlar artık.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar su an tps halen devam ediyor.Ya burada dosyanın acıp açmaması bana ne kar sağlayacakki.Ben diğer forum adminleri gibi sadece yazılan mesajlara bakmıyorum az çok tanıyorsunuz beni bende sizler gibiyim varsa yazılımda hata bunuda söylerim anladınız.

Şu anda *** degişiminde 2-3 sn bir takılma ile auto yapıyor .Az sonra sunny 12 03 a5 yazılımını deneyecem bakalım onda sorun varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12.01.A5 açmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar su an tps halen devam ediyor.Ya burada dosyanın acıp açmaması bana ne kar sağlayacakki.Ben diğer forum adminleri gibi sadece yazılan mesajlara bakmıyorum az çok tanıyorsunuz beni bende sizler gibiyim varsa yazılımda hata bunuda söylerim anladınız.

Şu anda *** degişiminde 2-3 sn bir takılma ile auto yapıyor .Az sonra sunny 12 03 a5 yazılımını deneyecem bakalım onda sorun varmı
    kaonlar için mi söylüyorsun usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kaonlar için mi söylüyorsun usta
    Arkadaşlar sizden bir özür borçluyum akşam verilen btm yazılımını ben bine cevirmiştim. masaustunde dun snopy ustanın verdigi yazılımda vardı yanlışlıkla tekrar onu atmısım bu durumdan dolayı özür dilerim tum arkadaşlardan.Valla anlayışla karşılayın akşama kadar stres içinde geçiyor gunum ve yogun olarak akşam yanılma ile yanlış yazılımı attım

Konu kapanmıştır..Tekrar özür dilerim

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri