Ben yükledim va actı .Keyler degişse bile 3-4 sn kesinti ile tekrar geliyor yayın.12 03 a5 cihazda denedim sorun yok.Neyi ispat edelim? Her forumda bende bakıyorum yazılımlar oradada ne alemde diye bir sen söyledin açmıyor diye

Teşekkur: 0
Ben yükledim va actı .Keyler degişse bile 3-4 sn kesinti ile tekrar geliyor yayın.12 03 a5 cihazda denedim sorun yok.Neyi ispat edelim? Her forumda bende bakıyorum yazılımlar oradada ne alemde diye bir sen söyledin açmıyor diyeateşelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bilader..bizim yazılımı yükleme ile bi sorunumuz yokki o başkası sen çorbayı karıştırdın..benim demem oki yayınlanan yazılım TPS leri AÇMIYOR yani auto yapmıyor benim demem bu...sen eğer yok bu yazılım auto yapıyo diyosan (denediysen) o zaman diğer insanlarda bişey var demektir çünkü yükleyipte açtı diyeni hehüz görmedim saat 20:35 itibarı ile....
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
ben izliyemiyorum vede benim gibi baya çok kişi var izleyemeyen nasıl oluyorsaBen yükledim va actı .Keyler degişse bile 3-4 sn kesinti ile tekrar geliyor yayın.12 03 a5 cihazda denedim sorun yok.Neyi ispat edelim? Her forumda bende bakıyorum yazılımlar oradada ne alemde diye bir sen söyledin açmıyor diye
anlamadım çoğu forumda verilmiş yazılımlar ordada kimse izliyemiyor
Bilmiyorum Ben izliyorum sizi bilmem .Mubarek gecede yalan söyleyecek halim yok
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)