KOÇ burcu 16 Mayýs 2012 yorumu

Sevgili Koçlar, günün astrolojik açýdan en etkili enerjisi saat 17:06 Jüpiter-Pluto arasýndaki olumlu görünümdür. Maddi açýdan bir yükseliþin iþareti olduðu gibi, kariyer anlamýnda da sizleri destekleyicidir. Ýstediðiniz yükseliþi gerçekleþtirmek için bu enerjiyi arkanýza alarak var gücünüzle öne çýkmanýn zamanýdýr. Belki iliþki veya bir takým konularda sýkýntýlar yaþýyor olabilirsiniz. Ancak bu enerji emin olunuz ki, bir kapýnýn önünüzde açýlmakta olduðunun iþaretidir. Alýn teri dökerek, emek harcayarak bugüne dek sürdürdüðünüz mücadelenin bir karþýlýðýdýr. Jüpiter sizin yurtdýþý evinizin yöneticisidir.

Bu durum yüksek eðitim hayatýnýzla ilgili geliþmelerin dipten dibe sizi ýþýklandýrdýðýnýn iþaretidir. Bu sayede daha fazla kazanabilirsiniz. Baþka bir ülke veya þehre yerleþebilirsiniz. Önemli bir hukuk sorununuz çözüme baðlanabilir. Medya ve Yayýn faaliyetleri, uzak akrabalýk iliþkileri mali yönden sizi destekleyici olabilir. Ben bu oluþumu fýrsatlarýn hem maddi hem de kariyer konularýnda karþýnýza çýkmasý olarak yorumlamaktayým. Dilerim ki, tüm Koçlar bu enerjiden en yüksek oranda fayda görürler.

BOÐA burcu 16 Mayýs 2012 yorumu

Sevgili Boðalar saat 17:06 itibariyle son derece olumlu bir enerji hepimizin içini ferahlatmakta. Jüpiter-Pluto ile olumlu bir görünüm yapacak. 2000 yýlýnda Jüpiter yine burcunuzda ilerliyordu. Ancak o yýl Satürn de burcunuz üzerinde transit yaptýðý için, Jüpiterin nimetlerinden yararlanmanýz pek kolay olmamýþtý. Ancak bu yýl þartlar çok daha olumlu. Yükselen burcunuzun derecesine göre hepiniz sýrayla bu kýsmetten payýnýza düþeni alacaksýnýz. kadýn Bugünkü oluþum, hem kendinizi dýþ dünyada ifade edebilmeniz hem de dýþ dünya ile sapasaðlam bir baðlantý kurabilmeniz, temel atabilmeniz anlamýnda destekleyicidir. Bana göre günün en önemli enerjisi budur. Bu görünüm sayesinde seyahat, eðitim, akademik kariyer, yeni dostluklar ve hayatýnýzýn aþkýna rastlamanýz mümkündür.

Bir sayfanýn açýlmakta olduðunu, yeni olanaklarýn karþýnýza çýkabileceðini ve sizin de kendi yaþamýnýz için þimdiden hedeflerinizi belirlemeniz gerektiðini unutmayýn. Çünkü bugünkü oluþum, size maddi ve manevi anlamda þans sunmakta. Uzak yollardan elde edilecek gelirlerin iþareti olan bu oluþum, geçmiþi artýk geride býrakmanýz gerektiðinin sinyalini vermektedir. Tahmininizden daha fazla þaþýracaðýnýz güzelliklerle karþýlaþabilirsiniz. Ýþ anlaþmalarý, yabancýlarla olan görüþmeler, iþ projeleri, ithalat ve ihracat gibi konular, sanat, medya faaliyetleri, toprakla alakalý konular artýk baþ gündem maddeleriniz arasýnda yer alabilir. Bence derin bir nefes çekin ve geliþmeleri hevesle bekleyin derim. Benden söylemesi.

ÝKÝZLER burcu 16 Mayýs 2012 yorumu

Sevgili Ýkizler günün en önemli oluþumu saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto arasýnda oluþan görünümdür. Bu oluþum günün en önemli etkisi olarak öne çýkmakta. Jüpiterin gücü ve Plutonun aðýrbaþlý etkisi birbirine böylesi göz kýrparken, çok önemli bir sözleþme veya anlaþmanýn her an önünüze gelmesi mümkündür. Belki de tahmininizden çok daha olumu olan görüþmeler ilerisi adýna umut vaat edicidir. Hani bazen önümüze bir fýrsat çýkar. Ancak baþýnda pek umudumuz yoktur. Hatta iyi mi acaba diye düþünür dururuz. Fakat sonra zaman geçtikçe bir bakarýz, o ufak sandýðýmýz ýþýk gittikçe büyür ve bizi kaplar.

Onun için lütfen þu aralar önünüze çýkan tekliflere burun bükmeden önce ileriyi düþünerek araþtýrmanýzda, düþünmenizde fayda var. Ben bu oluþumu geleceðiniz adýna mihenk taþý olarak yorumluyorum. Ayrýca bugünkü görünüm, ruhsal anlamda sizi daha saðlam düþünmeye sevkettiricidir. Hani siz pek derin düþünmekten hoþlanmazsýnýz ya. Ýþte bu görünüm derinlikli bir þekilde, arzu ettiðiniz her þeye sahip çýkmanýzý saðlýyor. Olgunlaþmanýzý, kendinize güven duymanýzý, yeni bir vizyon çizmek için kollarý sývamanýzý istiyor.

YENGEÇ burcu 16 Mayýs 2012 yorumu

Sevgili Yengeçler günün en önemli enerjisi saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto arasýndaki olumlu görünümdür. Bu görünüm hepimiz için farklý alanlarda güzelliklere vesile olmaktadýr. Gerek ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleþtirme gerekse iliþkiniz yoluyla büyümeniz serpilmeniz anlamýnda sizi destekleyen bu görünüm, bu yýl ve bundan sonrasýnda sýrasýyla tüm Yengeçleri ýþýklandýrmakta. Bu oluþum, kendine oldukça güvenen, kuvvetli bir partnerin iþaretidir. Bu partner sizin toplumsal imajýnýz ve hedefleriniz konusunda destekleyici olduðu gibi hayatýnýzdaki tüm pürüzleri ayýklayacak kadar önemli bir kiþi olabilir.

Ayrýca yeteneklerinizi en üstün düzeyde kullanabileceðiniz alanlarda sizi görebilmemiz mümkündür. Fýrsatlar yavaþ yavaþ karþýnýza çýktýðýnda hiç þaþýrmayýnýz. Çünkü bunlarý hak ettiðinizi siz de çok iyi bilmektesiniz. Bugünkü oluþum sayesinde artýk hayatýnýz düzene giriyor dostlarým. Burada veya yurtdýþýnda önemli kiþilerle tanýþabilirsiniz. Bu kiþiler sayesinde kendinizi yepyeni bir ýþýklý yolda yürürken bulursanýz hiç þaþýrmayýnýz. Benden söylemesi.

ASLAN burcu 16 Mayýs 2012 yorumu

Sevgili Aslanlar, yeni günün anlamý hakikaten büyük. Hepimiz için umutlandýrýcý geliþmelerin habercisi olarak görüyorum. Siz Aslanlar açýsýndan, kariyer hayatýnýzla ilgili konularda umutlandýrýcý ve talihinizi döndürücü geliþmelerin iþaretçisidir. Saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto ile gayet hoþ bir görünüm oluþturuyor. Üzerinde çalýþtýðýnýz bir projenin, hedeflediðiniz bir iþin yakýn bir zamanda gerçekleþtiðine tanýk olabilirsiniz. Yeteneklerinizi bunca yýldýr göstermek için ne kadar çabaladýðýnýzý ve bunu ne kadar hak ettiðinizi tahmin ediyorum. Dostlarým bahsettiðim görünüm, hem iþinizdeki ustalaþmanýn altýný parlatýyor hem de sizi toplum içinde daha iyi bir konuma gelmeniz, prestij kazanmanýz için taçlandýrýyor. Kendinizden emin olunuz.

Çünkü güven duygusu sizin gibi kral ve kraliçelere oldukça yakýþmakta. Ýþte bu güven, sizi zirveye ulaþtýracak ve sizi payelendirecektir. Maddi ve manevi anlamda arzularýnýza kavuþmak için sadece ve sadece ben istiyorum ve bunu hak ediyorum demeniz yeterlidir. Uzun zamandýr hayalini kurduðunuz geliþmeler yavaþ yavaþ sizlere yaklaþýyor. Hayatýnýzý garanti altýna alabilecek bir meslek seçimi, mesleðinizde yükselme, iþinizde ustalaþma, saðlýðýnýzla ilgili konularda güçlenme ve kendinizi iyi hissetme anlamýnda þansýnýz yükseliyor. Þansýnýz bol olsun.

BAÞAK burcu 16 Mayýs 2012 yorumu

Sevgili Baþaklar yeni güne merhaba derken güzel haberler vereceðim için çok mutluyum. Saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto arasýnda olumlu bir görünüm meydana geliyor. Bu görünüm, yüksek eðitim sýnavlarýna girecek kardeþlerimiz umutlandýrýcýdýr. Ayrýca eðitimini yurtdýþýnda veya paralý yapacaklar açýsýndan da olumlu geliþmelerin müjdecisidir. Sanatsal faaliyetlerinizi belli bir yayýn kuruluþunda veya alanda sergilemeniz ve bu iþte zirveye çýkmak için verdiðiniz mücadelenin baþarýlý olmasýný saðlayýcýdýr. Eðer uzmanlýk alanýnýzda bir mesleki yükselme bekliyorsanýz bunun içten içe gerçekleþmekte olduðunu söyleyebiliriz. Yine bu etki altýnda, üst düzey insanlarýn dikkatinden kaçmazsýnýz.

Aþk konusunda ben bu görünümü olumlu görmekteyim. Tanýþacaðýnýz kiþi baþka bir þehir veya ülkede yaþýyor olabilir. Ancak hayatýnýza dahil olmasýyla kendinizi yepyeni bir dünyada hissedebilirsiniz. Ýþ anlaþmalarý açýsýndan da bu görünüm umutlandýrýcýdýr. Karþýnýza yepyeni bir teklifle gelirlerse hiç þaþýrmayýn dostlarým. Bir çocuðun müjdecisi olan bu görünüm, sýrasýyla anne ve baba olmak isteyen Baþaklar için umutlandýrýcýdýr. Ýþbirliði yapacaðýnýz insanlar size oldukça yarar saðlayabilirler.

TERAZÝ burcu 16 Mayýs 2012 yorumu

Sevgili Teraziler yeni günün en hoþ etkili enerjisi saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto arasýndaki olumlu görünüm. Bu oluþumun sizler açýsýndan, çalýþtýðýnýz iþ yerinizden alacaðýnýz ikramiyenin iþareti olmasý muhtemeldir. Yaptýðýnýz bir iþin bedelini en kýsa zamanda tahsil edebilirsiniz. Bankalarla alakalý konularda arzuladýðýnýz geliþmeler yavaþ yavaþ ufukta görünüyor. Bu sayede rahata ermeniz mümkündür. Miras davanýz sonuçlanabilir. Bir ev kredisi alarak geleceðinizi garanti altýna alabilir veya oturduðunuz evi restore ederek deðerlendirebilirsiniz.

Boþanmýþ bir kiþiyseniz, eþinizden yüklü bir nafaka alabilir veya uzun zamandýr süren mahkeme lehinize sonuçlanabilir. Baþka kiþilerden mali yönde destek görebilirsiniz. Jüpiter sizin iletiþim evinizin yöneticisidir. Bu gösteriyor ki, kardeþlerinizden ve yakýn akrabalarýnýzdan destek görebilirsiniz. Borçlarýnýz konusunda rahatlayabilirsiniz. Üzerinde ipotek olan bir mülkünüzü kurtarabilirsiniz. Derinden derine sizi etkileyen ve kimi zaman güvensiz býrakan ailevi mevzularda aradýðýnýz huzura ve refaha ulaþabilirsiniz.

AKREP burcu 16 Mayýs 2012 yorumu

Sevgili Akrepler günün en etkili ve en önemli enerjisi, saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto arasýndaki olumlu görünümdür. Bu görünüm, birebir evlilik ve iliþki konularýnda etkili olup, artýk bir çok bekar Akrebin o sihirli kelimeyi söylemesini saðlayabilir. –EVET þimdiden duyar gibiyim sesinizi. Hayýrlýsý olsun diyelim. Bu görünüm, evlilerin mutluluklarýný ikiye katlayýcý ve yakýn çevrelerinden destek görmelerini saðlayýcýdýr. Genel olarak iþ konularýnda rahatlatýcýdýr. Yapýlacak iþ görüþmeleri size maddi ve manevi anlamda yararlý olarak geri dönebilir.

Kendinizi güçlü bir þekilde ifade edebilir ve arzu ettiðiniz iþ sözleþmesinin altýna imzanýzý atabilirsiniz. Çok güçlü insanlarla yapacaðýnýz temaslar, iþbirliði ve baðlantýlar sonucunda arzuladýðýnýz iþe kavuþabilirsiniz. Eðitim hayatýnýzla ilgili konularda odaklanma gücünüz yükselir. Eðer öðretmenseniz yeni bir tayin ve terfi sayesinde mali açýdan güçlenebilirsiniz. Evliliðinde veya iliþkisinde sorun olanlar problemleri kolaylýkla çözerek ilerisi adýna el ele verebilirsiniz. Eþiniz terfi edebilir. Yapacaðýnýz evlilik veya karþýnýza çýkacak kiþi sayesinde çevre deðiþimi yaþayabilirsiniz. Etrafýnýzdaki insanlar tecrübelerinizden yararlanabilirler. Ýletiþimle alakalý mesleklerde baþarý saðlayabilirsiniz.

YAY burcu 16 Mayýs 2012 yorumu

Sevgili Yaylar saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto gezegenleri arasýnda oluþacak görünüm tüm burçlarý farklý alanlarda umutlandýrýcýdýr. Sizler açýsýndan bu enerjiyi analiz etmeye baþladýðýmda ilk gözüme çarpan, iþ hayatýnýzla ilgili konularda maddi açýdan rahatlamanýzý saðlayacak geliþmeleri iþaret etmesiydi. Bu tabii ki sevindirici. Ardýndan saðlýk konusunda rahatlatýcý bu etkinin iþ verimliliðinizin yükselmesini saðlamasý memnuniyet vericiydi. Benim tavsiyem eðer kilo probleminiz varsa, bu enerjiyi arkanýzda destek bilerek iyi bir beslenme programýna katýlmanýzdýr.

Bu sayede kilo sorununuzu ortadan kaldýrmýþ olursunuz. Jüpiter sizlerin yönetici gezegeniniz olduðu için, bugünkü görünüm, arzu ettiðiniz bir iþe girmenizi, mutluluk ve doyum içinde iþlerinizi sürdürmenizi saðlayabilir. Ayrýca mali açýdan uzun yýllar boyu etkili olacak kazanma-harcama þeklinizi düzenlemenizde yardýmcýnýzdýr. Çalýþma koþullarýnýzýn iyileþmesini, hakkýnýz olaný elde etmenizi destekleyicidir. Belki bazý alanlarda zorlanýyor olabilirsiniz. Ancak bugünkü görünüm ileriye yönelik olarak iþ koþullarýnýzýn iyileþmesini ve bunca zamandýr harcadýðýnýz emeðin yerini bulmasýný, karþýlýk görmenizi saðlayabilir. iliþkilerinizi düzenler ve rahat bir nefes almanýzý saðlar.

OÐLAK burcu 16 Mayýs 2012 yorumu

Sevgili Oðlaklar yeni bir güne adým atarken güzel haberlerle sizleri selamlýyorum. Saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto arasýndaki olumlu görünüm sizleri taçlandýrýyor. Burcunuzla uyumlu görünüm yapan Jüpiter aþkýn hem de en saðlam, en saðlýklý olanýna kavuþmanýzda sizi taçlandýrýcý, yükselticidir. Aileye yakýn bir zamanda katýlacak bir bebeðin müjdecisi olduðu gibi, anne-baba Oðlaklarýn evlatlarýndan fayda görmelerinde de en olumlu zaman dilimidir. Önümüzdeki bir yýl boyunca doðum tarihlerinize göre sizleri ferahlandýracak bu enerji sayesinde kendinizi maddi ve manevi anlamda gayet kuvvetli bir þekilde ifade edebilirsiniz. Sanatsal yeteneklerinizden tutun da, yetenekli olduðunuz alanlara kadar her konuda arzuladýðýnýz zirveye ulaþabilirsiniz.

Pluto uzun yýllardý burcunuzdaydý. Þimdi Jüpiterle dostane bir açý yaparak sizleri selamlýyor. Bu selamlamayý hayatýnýzýn bundan sonrasý için kendinize bir milat kabul ederek güveninizi kaybetmeden ilerleyiniz. Aþk, bir Oðlak için saðlamlýk ve uzun vadeli bir tutkunun iþareti olmuþtur daima. Ýþte þimdi sizler bir adým ötenizde duran aþkýn o eþsiz güzelliðini tatmak üzeresiniz. Gözlerinizi parlatan, bir aþkýn ilk valsine hazýrlanýnýz. Sesinizi duyurmaktan, kendinize ve yaþama inanmaktan asla vazgeçmeyiniz. Çünkü hayat her zaman güzeldir. Ýþte bu söze uygun þekilde bir yol önünüzde açýlmakta.

KOVA burcu 16 Mayýs 2012 yorumu

Sevgili Kovalar yeni bir günün ilk ýþýklarý bizi selamlarken çok hoþ ve gayet olumlu bir görünüm bizlere umut aþýlamakta. Saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto gezegenleri birbirlerini güzel bir açýyla gözetirken siz Kovalarýn, yüreðinizin içindeki o en özel, o en güzel ve sýra dýþý yanlarýnýzý öne çýkarýyor. Yuvanýz, aileniz ve sizin için önemli olan ne varsa, onu güven içinde yaþamanýz adýna destekliyor. Maddenin önemini, maneviyat aleminin güzelliðini teninizde hissetmeniz için size þevk veriyor. Ýleriye yönelik amaçlarýnýzý, gerçekleþmesi zor diye nitelendirdiðiniz projelerinizi, geleceðinizi garanti altýna alabilecek geliþmeleri avuçlarýnýzýn içine altýn bir tepsiyle sunuyor. Siz kendinizden emin oldukça ve siz zirveyi istedikçe, bu görünüm sizin yanýnýzda. Sadece baþarabilirim, istiyorum demeniz yeterli. Sizleri ipek böceðine benzetiyorum.

Öyle saðlam örüyorsunuz ki dünyanýzý, orada huzur, orada aþk, orada güven var. Bu görünüm sayesinde, iç dünyanýz ýþýklanýyor ve tüm moral gücünüz yükseliyor. Plutonun saðlam ayak seslerini duyabilirsiniz. Size kontrolü, gücü ve istikrarý müjdeliyor. Ýç dünyanýzda sizi rahatsýz eden durumlarý, gelecekte yaþanabilecek güzellikleri düþünerek sabýrla kadinca.net aþabilmenizde el uzatýyor. Gizli ve oldukça derin hatta farkýnda bile olmadýðýnýz bir zenginliði sunuyor. Aile mirasýndan, uzun zamandýr halledilmemiþ mali sorunlarýn çözümlenmesine kadar her konuda birbirinize kol kanat germenize vesile oluyor.

BALIK burcu 16 Mayýs 2012 yorumu

Sevgili Balýklar yeni günün parlak ýþýklarý altýnda oldukça faydalý bir görünüm bizleri selamlýyor. Saat 17:06 Jüpiter-Pluto gezegenleri her burç için ayrý alanlarda umut vaat ediyor. Sizler açýsýndan ben bugünkü geliþmeyi, hem maddi hem de manevi anlamda karþýnýza çýkabilecek fýrsatlarýn iþaretçisi olarak müjdeleyici buluyorum. Yetenekli olduðunuz alanlarda saðlam ve kalýcý uzun vadeli planlar yapabilmeniz için bu görünüm biçilmiþ kaftan gibi. kadinca.net Ayrýca iþinizden memnunsanýz, çok daha yükseklere eriþebilmeniz için size yardýmcý olan bu enerjiyle yol almanýz gayet kolay. Çevrenizdeki insanlarýn size olan bakýþ açýsýný süsleyecek bu enerji, baþkalarýnýn gözünde sizi olgun, hoþgörülü ve sabýrlý bir kiþi olarak tanýtýcýdýr. Karþýnýza çýkacak fýrsatlar yeni iþ hayatýnýzýn iþaretçisi olabilir.

Bu iþ hayatý ilerisi adýna sizin için umutlandýrýcýdýr. Ýletiþimden eðitime, seyahatlerden kurulacak baðlantýlara kadar her alanda sesinizi duyurmanýz için size destekçidir. Çevrenizde baþlayan deðiþimler size farklý bir dünyanýn kapýlarýný aralayýcýdýr. Derin ve oldukça kuvvetli bir dönüþümün ilk startý anlamýna gelen bugünkü görünüm biliniz ki, bazý alanlarda zorluklar yaþýyor olsanýz dahi, sizleri koruyucudur. Ne zaman sýkýlsanýz bu enerjiyi hatýrlayýn. Sizin için en faydalý ve gerekli olaný hazýrladýðýný unutmayýn. Yani sizi bir gölge gibi takip ettiðini düþünün ve rahatlayýn.