Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Kadıköy'de arıların istilası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Kadıköy'de arıların istilası

Kadıköy’de, binlerce arı, 12 katlı apartmanın en üst katının pencere camında kümelendi.

Binlerce arının penceresinde toplandığını gören ev sahibi Sema Gür, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Sema Gür, durumu hemen belediye yetkililerine bildirdi. Belediyedeki görevliler de Sema Gür’ü Arı Yetiştiricileri Birliği’ne yönlendirdi. Sema Gür’ün telefonla arayıp haber verdiği İstanbul İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Onur Çilenk eve gelerek camda ve mermerde kümelenmiş binlerce arıyı koruma elbisesi giyerek topladı. Kraliçe arının çuvala konmasıyla birlikte diğer arılar da çuvala girdi. Çuvala konulan arılar Onur Çilenk tarafından kovana yerleştirilmek üzere götürüldü. Onur Çilenk, ev sahibine, arıların Adalar’dan gelmiş olabileceğini söyledi.

Acaba şükrü saraçoğlu stadını mı arıyorlardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu arilari sepete koymak için avcumla alip sepete koydum ikincisini koyarken bes alti tanesi elime sokunca biraktim korktum yani korumasiz issiz yerde yasimda 12 gibiydi hiç korkum yokmus o zaman ne zaman ari gorsem o anim aklima glir ama arilari comakla yine sepete koydum ))

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri