REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: samsung wd8704djf 7 kg yıkama-5 kg kurutma 1400 devir çamaşır makinesi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart samsung wd8704djf 7 kg yıkama-5 kg kurutma 1400 devir çamaşır makinesi?

Arkadaşlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim. Ya ben bir çamaşır makinesi aldım ürün kodu samsung wd8704djf 7 kg yıkama-5 kg kurutma 1400 devir çamaşır makinesi fiatına az önce googelde baktım 1400 ile 1450 arası ben samsung bayisinden 1800 liraya aldım fiatlar neden bu kadar değişiyor, birde öğrenmek istediyim dün çamaşır makinesini kurmaya gelen servis evde hem sıcak su musluğu hemde soğuk su musluğu vardı, hanıma demişki illa soğuk su bağlantısı yapmamız lazım sıcak su bağlantısı olmaz demiş, zaten servisten gelen çocuk o kadar apati bir tipki ondan bende huylanıp servise şikayet ettim, konuşması midemi bulandırdı ya. neyse şimdi ben ne yapmalıyım, soğuk su bağlantısı kalsınmı yoksa sıcakla değiştiriyimi? ve fiat neden bu kadar farklı teşekkürler.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar konum burda açılmışken size bir şeyler danışmak istiyorum, konum aynen aşağıdaki yazımda mevcut.

Arkadaşlar benim başıma gelen bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum ve sorun henüz giderilmiş değil.
    Ben 1 ay önce satıcı ana bayii olan samsung 1.800 liraya kurutmalı çamaşır makinesi aldım. makine sorunsuz bir kaç defa çalıştı. sonra tekrar çalıştırmaya gelince çamaşır makinesi standby'a geçiyor ve hiç çalışmıyor. ön ofd'de hata kodu vermiyor ön panel bütün ışıklar kapalı hiç bir lamba yanmıyor makinede çalışmıyor. neyse bende muhakkak arıza vardır diye samsung yetkili servisten arıza kaydı yaptırdım. serviste öğleden sonra evime geldi, gittik baktık servisin açıklamasına bakın şimdi bu kullanıcı hatasıdır, elektrik yetersizliği söz konusu olup 25 lira ödemeniz gerekiyor dedi ve başından salmak istedi. bende direndim ve o parayı servise vermedim. hani garatisi nerde dedim, ben neden 1800 liraya bunu aldım dedim başım ağırmasın diye şimdi siz başınızdan atmak için arıza yok kullanıcı hatası deyip 25 almak ve hiç bir şey olmamış gibi gitmek istiyorsunuz. öğleme, servisin cevabı sorun yok dedi elektrik hatası bende dellendim. ya bana bak daha önce evimde kullandığım çamaşır makinesi vardı böyle bir sorun yapmadı. bunda elektrik yetersizliği diyorsun klima harika çalışıyor, sadece çamaşır makinesinde sorun var. kapanıyor dedim ve bir daha kapanırsa yine sizi çağırıacam yinede para isteyeceksiiz ve bende vermiyecem bu çamaşır makinesinde beyninde bir sorun var değişmesi gerek ya değiştirin yada başka daha güzel bir modeli tavsiye edin dedim. bilmem bakarız dedi, neyse konu uzamasın bende servise para vermemeye direndim oda vermiyeceyimi görünce gitti. sonra bende samsung ana firmayı aradım ve durumu anlattım onlarda arıza tutanağı hazırladılar şimdi ne olacak bilmiyorum. sizlerden öğrenmek istediğim. bana gelen servisin benden para taleb etme hakkı asla asla yok neden talep etti. ikinciside bu çamaşır makinesinde sorun varmı yokmu sizce. bence var diyorum bide sizin fikrinizide almak istedim. saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Makinenizde herhangi bir sorun yok.. Bu özellikler sadece SAMSUNG a göre değil. Elektronik olarak alacağın tüm marka model çamaşır makinelerinde bu tip hata kodları ile karşılarsın. Genelde her marka nın servisleri bu tip arızalar için servis ücreti talep ediyorlar burda yapman gereken nota Servis bayisinin firmaya şikayet etmektir.

Elektronik çamaşır makinelerinde elektirikte hafifi bir dalgalandamada hataya gecebilir su basıncı düşük olur hataya gecer sana göre kılosu az olan camaşır atarsın ama yuk fazla diye hataya gecer yada attığın çamaşırları dengesiz içine atarsan hataya gecer. Kısacaası gecerde gecerde ..

Yapman gereken çamaşır makinesini resetlemesiniş iyi öğren bazen resette işe yaramaz genelde yaramamasının sebebi çamaşır makenisinin içinde çamaşır varken reset almayabiliyor boşaltıp tekrar deneyebilirsin.

Ama marka olarak SAMSUNG tercih etmen iyi olmuş.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan bey mesajıma cevap yazman beni rahatlattı, bana zaman ayırdığınız için sonsuz teşekkürler ediyorum, çamaşır makinesini ilk kurmaya gelen servis soğuk suyun az olduğunu söylemişti zaten demekki ondan yapabilir öncelikle bu su sorunu halledeyim, inşallah sorunum çözülür, en derin sevgi saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet su debisi çok önemli bu son modellerdeki ventiiler nasıldır bilmiyorum büyük ihitmal onlaradada elektronik devre olup hassastırlar. Suyun debisi önemli.

İlk mesajınızda ki sıcak su girişi yerine soğuk su bağlantısı bence doğru olanı. Zira makine çamaşır türüne göre sıcaklığı kendi ayarladığı için ve sensör hassasiyetleri için bu gerekli.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan bey ilginize çok teşekkür ederim
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri