Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: samsung wd8704djf 7 kg yýkama-5 kg kurutma 1400 devir çamaþýr makinesi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart samsung wd8704djf 7 kg yýkama-5 kg kurutma 1400 devir çamaþýr makinesi?

Arkadaþlar sabah þerifleriniz hayýrlý olsun herkese hayýrlý iþler bol kazançlar dilerim. Ya ben bir çamaþýr makinesi aldým ürün kodu samsung wd8704djf 7 kg yýkama-5 kg kurutma 1400 devir çamaþýr makinesi fiatýna az önce googelde baktým 1400 ile 1450 arasý ben samsung bayisinden 1800 liraya aldým fiatlar neden bu kadar deðiþiyor, birde öðrenmek istediyim dün çamaþýr makinesini kurmaya gelen servis evde hem sýcak su musluðu hemde soðuk su musluðu vardý, hanýma demiþki illa soðuk su baðlantýsý yapmamýz lazým sýcak su baðlantýsý olmaz demiþ, zaten servisten gelen çocuk o kadar apati bir tipki ondan bende huylanýp servise þikayet ettim, konuþmasý midemi bulandýrdý ya. neyse þimdi ben ne yapmalýyým, soðuk su baðlantýsý kalsýnmý yoksa sýcakla deðiþtiriyimi? ve fiat neden bu kadar farklý teþekkürler.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar konum burda açýlmýþken size bir þeyler danýþmak istiyorum, konum aynen aþaðýdaki yazýmda mevcut.

Arkadaþlar benim baþýma gelen bir sorunu sizinle paylaþmak istiyorum ve sorun henüz giderilmiþ deðil.
    Ben 1 ay önce satýcý ana bayii olan samsung 1.800 liraya kurutmalý çamaþýr makinesi aldým. makine sorunsuz bir kaç defa çalýþtý. sonra tekrar çalýþtýrmaya gelince çamaþýr makinesi standby'a geçiyor ve hiç çalýþmýyor. ön ofd'de hata kodu vermiyor ön panel bütün ýþýklar kapalý hiç bir lamba yanmýyor makinede çalýþmýyor. neyse bende muhakkak arýza vardýr diye samsung yetkili servisten arýza kaydý yaptýrdým. serviste öðleden sonra evime geldi, gittik baktýk servisin açýklamasýna bakýn þimdi bu kullanýcý hatasýdýr, elektrik yetersizliði söz konusu olup 25 lira ödemeniz gerekiyor dedi ve baþýndan salmak istedi. bende direndim ve o parayý servise vermedim. hani garatisi nerde dedim, ben neden 1800 liraya bunu aldým dedim baþým aðýrmasýn diye þimdi siz baþýnýzdan atmak için arýza yok kullanýcý hatasý deyip 25 almak ve hiç bir þey olmamýþ gibi gitmek istiyorsunuz. öðleme, servisin cevabý sorun yok dedi elektrik hatasý bende dellendim. ya bana bak daha önce evimde kullandýðým çamaþýr makinesi vardý böyle bir sorun yapmadý. bunda elektrik yetersizliði diyorsun klima harika çalýþýyor, sadece çamaþýr makinesinde sorun var. kapanýyor dedim ve bir daha kapanýrsa yine sizi çaðýrýacam yinede para isteyeceksiiz ve bende vermiyecem bu çamaþýr makinesinde beyninde bir sorun var deðiþmesi gerek ya deðiþtirin yada baþka daha güzel bir modeli tavsiye edin dedim. bilmem bakarýz dedi, neyse konu uzamasýn bende servise para vermemeye direndim oda vermiyeceyimi görünce gitti. sonra bende samsung ana firmayý aradým ve durumu anlattým onlarda arýza tutanaðý hazýrladýlar þimdi ne olacak bilmiyorum. sizlerden öðrenmek istediðim. bana gelen servisin benden para taleb etme hakký asla asla yok neden talep etti. ikinciside bu çamaþýr makinesinde sorun varmý yokmu sizce. bence var diyorum bide sizin fikrinizide almak istedim. saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Makinenizde herhangi bir sorun yok.. Bu özellikler sadece SAMSUNG a göre deðil. Elektronik olarak alacaðýn tüm marka model çamaþýr makinelerinde bu tip hata kodlarý ile karþýlarsýn. Genelde her marka nýn servisleri bu tip arýzalar için servis ücreti talep ediyorlar burda yapman gereken nota Servis bayisinin firmaya þikayet etmektir.

Elektronik çamaþýr makinelerinde elektirikte hafifi bir dalgalandamada hataya gecebilir su basýncý düþük olur hataya gecer sana göre kýlosu az olan camaþýr atarsýn ama yuk fazla diye hataya gecer yada attýðýn çamaþýrlarý dengesiz içine atarsan hataya gecer. Kýsacaasý gecerde gecerde ..

Yapman gereken çamaþýr makinesini resetlemesiniþ iyi öðren bazen resette iþe yaramaz genelde yaramamasýnýn sebebi çamaþýr makenisinin içinde çamaþýr varken reset almayabiliyor boþaltýp tekrar deneyebilirsin.

Ama marka olarak SAMSUNG tercih etmen iyi olmuþ.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

volkan bey mesajýma cevap yazman beni rahatlattý, bana zaman ayýrdýðýnýz için sonsuz teþekkürler ediyorum, çamaþýr makinesini ilk kurmaya gelen servis soðuk suyun az olduðunu söylemiþti zaten demekki ondan yapabilir öncelikle bu su sorunu halledeyim, inþallah sorunum çözülür, en derin sevgi saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet su debisi çok önemli bu son modellerdeki ventiiler nasýldýr bilmiyorum büyük ihitmal onlaradada elektronik devre olup hassastýrlar. Suyun debisi önemli.

Ýlk mesajýnýzda ki sýcak su giriþi yerine soðuk su baðlantýsý bence doðru olaný. Zira makine çamaþýr türüne göre sýcaklýðý kendi ayarladýðý için ve sensör hassasiyetleri için bu gerekli.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

volkan bey ilginize çok teþekkür ederim
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri