Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ora IP 4010 yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ora IP 4010 yardım

ora IP 4010 digital+analog cihaz cihazın önünde 3 tane çizgi sağo-sola gidip geliyor ne yapmalıyım yazılım denedim kabul etmiyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu teknik arızadır servise müracat et

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ersancar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ora IP 4010 digital+analog cihaz cihazın önünde 3 tane çizgi sağo-sola gidip geliyor ne yapmalıyım yazılım denedim kabul etmiyor
    Cihazın yazılımı silmiş çihazına yeni software yükleyiniz.Yazılım yükleyerek kurtarmaya çalışınız.yazılımı yükleyemezseniz.servise müraçat ediniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ersancar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazınızın modelini yazabilirmisiniz.
    ora 4010 DA
    ora 4010 DCI
    ora 4010 DACI
    bunlardan hangi sizin cihazınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ora 4010 DA
    ora 4010 DCI
    ora 4010 DACI
    cihaz ora 4010 da

Kullanıcı Bilgi Menüsü

flaş arızalanmış flaş dump yüklenirse düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz ora 4010 da
    Bu dosyayı yükleyin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ora 4010 DA
    ora 4010 DCI
    ora 4010 DACI
    slm!!Arkadaslar bnmde sızden bı rıcam olcaktı bnm cıhazda 4010DCI bu konuyu acan arkadasla sorunum aynı bnm makınada buna yazılımını yenıden yuklemek gerekmıs teknık servıs soyledı ama cıhazın yazılımını bulamıyorlar yardımcı olursanız sevinirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı carizmawar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm!!Arkadaslar bnmde sızden bı rıcam olcaktı bnm cıhazda 4010DCI bu konuyu acan arkadasla sorunum aynı bnm makınada buna yazılımını yenıden yuklemek gerekmıs teknık servıs soyledı ama cıhazın yazılımını bulamıyorlar yardımcı olursanız sevinirim...
    Yazılım değil flash dump dosyası yüklenmesi gerekir onuda sadece servis yapar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun iki yolu var 1-makinadan makinaya yazzılım 2-flaş sökülüp proğramlanacak başka yolu yok yazılımla olmaz

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri