REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yazilim YÜkleyemİyorum Yardim Acİl!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazilim YÜkleyemİyorum Yardim Acİl!!!!!

ya ben şey sorcaktım benım usb de sanırım sorun var hiç yükleme olmuyorrr uydu yazılımlarında birisi söylemişti acab usb bios ayarlarında bi sorun olabilir mi telefondan bilkgisyaara bişey atarken usb kullanabılıorum ama uyduda olmuyorr yani downloader dan yazılım yuklemeye calısırken reset your stb yazısı cıktıktan sonra aleti kapatıp acıom ama tık yok hıc bişey olmuoo ben bu konuda bana yarıdm etmenızı ısteyecektım acaba telefon usb ıle uydu farklı mı farklıysa bu neden dolayı oluoo acaaba uydu ara kablosunda bı sorun olabılır mı yukleme yaptıgımız kabloda ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Com Port çıkısı yokmu PC de ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaa var heralde arkada iki tane usb girişi var ama birisi demişti com 1-2 olayına dikkat et diye ama ne bileyim bi türlü yapamadım hangisi 1 hangisi 2 pek anlaşılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım makinanın markasıne nasıl yazılım atıyorsun bildirmemişin bunu bildirirsen yardımcı oluruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ye-2005dciz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

com ayarlarını yaptınızmı usb dönüştürücünün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@jermaineee Senın PC'de COM cıkişi varmi eğer yoksa sen USB'den COM PORT ceviricimi kulanıyon eğer kulanıyorsan eğer kulanıyorsan aşağida sana yazdıklarımı uygula ok sorunun ortadan kalkcaktır bılgıne ama işallah piyasada satılan USB TO COM PORT CONVERTOR'den değildir bazen sorun yaratıyorlar bılgın olsun ok

@jermaineee Şimdi

1 - MASA USTUN'de bulunan BILGISAYAR ıkonu uzerınde sağ tiklayarak ÖZELLİKLERE giriniz.

2 - DONANIM'a gırınız şimdi orda AYGIT YÖNETİCİSİ'ne giriniz.

3 - Şimdi orda BAĞLANTİ NOKTALARI kısmından sizin USB'den COM PORT aparatın kısmı göreceksiniz uzerinde iken sağ tuş özelliklere giriniz.

4 - Şimdi orda PORT SETTİNGS kismina gırınız.

5 - Alta ADVANCED kısmına gırınız.

6 - Alta COM PORT NUMBER kısmından USB'den COM PORT aparatın cıkiş konumunu COM 1 yapip OK'e basınız cıkan pencereye EVET değiniz.

7 - TAMAM değip kople tum pencerelerı kapatıp PC'zi yeniden başlatiniz artik
    USB'den COM PORT ceviricinizin cıkişi COM PORT 1 olmuştur artık rahatlikla kulana bılırsınız.

@jermaineee İşallah bu verdiğim bılgi ile sorunun hallolur eğer olmazsa ozaman sana tavsiyem USB'den COM PORT'a ceviren aparatı değiştirmendir ıyı bı cevirici almandır benım sana tavsıyem USB TO COM PORT CONVERTOR FLEXY markalı cevirici almandır ok şimdiden kolay gelsin iyi calişmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle arkdşm ilgilendiğin için saol.. ama ben senin dediklerinden 3.maddeye kadar herşey oluyor ama orada com çıkışlarının oldugu yerde saga tıkladıgımda ozellıklerde ayarlar falan cıkmıo..bu arada receıver markası da next 8000xcam plus bundan sonra ne yapmam lazım yeni kablo mu alayım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@jermaineee sen cıhazını ne ıle yazılım atıyon USB'den COM PORT ceviricimi yoksa normal RS 232 yazılım atma kablosumu kulanıyon tam olarak buraya bıyazarmısın sana yardımcı olayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

RS 232 yazılım atma kablosuyla....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri