REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Atlanta HD BOX

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Atlanta HD BOX

Merhabalar Atlanta HD Box almayı düşünüyorum. Aldıktan sonra Hangi uyduları ayarlamalıyım spor belgesel ve hd kanalları almak için.

Atlanta HD Kutu
    [YOUTUBE]RUZTw7ZVO6M[/YOUTUBE]

ATLANTA HDbox HD goruntu
    [YOUTUBE]8PuSMnwYsoc[/YOUTUBE]

Atlanta HDBOX Menü Video
    [YOUTUBE]hnSc9j1k11g[/YOUTUBE]

ATLANTA HDbox NTV SPOR Biss *** Girme
    [YOUTUBE]G8KrW_11if4[/YOUTUBE]

ATLANTA HDbox MANUEL SUNUCU Yukleme
    [YOUTUBE]mNIG3DYOSmI[/YOUTUBE]

ATLANTA HDbox Server Yukleme
    [YOUTUBE]MRa7WRqfhAM[/YOUTUBE]

Ayrıca Atlanta HD Box ile ilgili konu;

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Baldemir tarafından (23-05-2012 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı LARUS303 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhabalar Atlanta HD Box almayı düşünüyorum. Aldıktan sonra Hangi uyduları ayarlamalıyım spor belgesel ve hd kanalları almak için.
    Hayırlı olsun. spor belgesel ve hd kanalları en bol uydular,Hotbird ve Astra uydularıdır. ayrıca Hotbird uydusunda bazı kanallar Türkçe dil destekli...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla arkadaşım d-smart cam modül alrsan hd kanalları mevcut türksat uydusundan alabilirsin.Server alacağını da var sayarsak hortbird,eutelsat w3,astra,sirüs alternatifler olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atalanta hd box cıyazı çok met ediliyor şimdiye dek baff yumatu ve next çıyazları kullandım bu konu açıldı iyi oldu çünkü bugün yumatu hd çıyazı sattım atalanda almayı düşünüyorum ama bu cıyazdan anlayan gerçek usta artısı ve eksigini anlatırsa iyi olur mesela kısaçası
    serverde donma yaparmı veya serverlemi alakalı olabilir
    kayıt özelliği nasıl usb den kayıt yapıyor.
    yapılan kayıtları pç de gösterirmi serverlen açılan şifreli kanal mesela
    menusu nasıl hızlımı kanal gezerken donma olayı
    serversiz hangi uydular açık kısaçası ben atalanta hd box hiç kullanmadı ve tıwın özelligi varmı? almayı düşünüyorum...

Konu muslum-baba tarafından (21-05-2012 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atlantayı ben öneriyorum yazılım desteğide son derece iyi ccam performansı süper her portta her dns de sorunsuz çalışır iptv si 2.21 yazılımında süper ötesi
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    atalanta hd box cıyazı çok met ediliyor şimdiye dek baff yumatu ve next çıyazları kullandım bu konu açıldı iyi oldu çünkü bugün yumatu hd çıyazı sattım atalanda almayı düşünüyorum ama bu cıyazdan anlayan gerçek usta artısı ve eksigini anlatırsa iyi olur mesela kısaçası
    serversiz hangi uydular açık kısaçası ben atalanta hd box hiç kullanmadı ve tıwın özelligi varmı? almayı düşünüyorum...

Müslüm baba Atlanta HD Box için bir video hazırlıyıcam biraz sabredin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kardeş 1 yıldan fazladır Tuşlu modelini kullanıyorum. Fiyatına göre gayet başarılı bir cihaz. Arkasındaki ekip sağlam sürekli yazılım güncellemeleri ile destek veriyorlar. Birkaç noksanlığı var ama düzeltileceğine inanıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba Dost! Ben de bir yıldır hangi cihazı alacağım konusunda kararsız kaldım.Normal kullanıcı için (sadece kumandasına basıp izleyenler,fazla ayrıntı istemeyenler,kısacası salt HD cihaz olarak kullanmak isteyenler için) ideal bir cihaz.Ama senin gibi meraklıları ne kadar tatmin eder bilemem.Beni de şimdiye kadar almaktan alıkoyan tek yönü flash kapasitesinin (8MB) düşük olması.Alıcının isteği bitmiyor;yok şunu isterim,yok bunu isterim yollu anlamsız istekler.Satıcı da "arkadaş,bu kapasiteyle ancak bu kadar olur" demiyor.Yazılım zorlamasıyla yeni özellikler kazandıkça,bu kez de ya görüntüden ya da stabiliteden sorun yaşamaya başlıyorsun.Yoksa cihaz gerçekten güzel! Ha cihaz linux tabanlı ama açık kaynak kodlu değil.Bunu da bil!.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Müslüm baba Atlanta HD Box için bir video hazırlıyıcam biraz sabredin
    baldemir arkadaşım atlanta hd cıyazın hangi modelini almam lazım çif modülüsümü yoksa tuşlu olanımı ve en uygun fiyatı nerde satılıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baldemir arkadaşım atlanta hd cıyazın hangi modelini almam lazım çif modülüsümü yoksa tuşlu olanımı ve en uygun fiyatı nerde satılıyor...
    En güzel HD box tuşlu serisi 2 veya 3 ayda bir yazılım güncellemesi geliyor ben alalı 1 yıl olmadı... Aldığımda en yeni 2.13 yazılımı vardı şimdi 2.28 çıktı rselturk arkadaşın dediği gibi cihaz linux tabanlı ama açık kaynak kodlu değil.

Ben digitalborsadan almıştım 350 tl ye,şimdi 396 lira çok siteye baktım en ucuz burada

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri