REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Atlanta HD BOX

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    En güzel HD box tuşlu serisi 2 veya 3 ayda bir yazılım güncellemesi geliyor ben alalı 1 yıl olmadı... Aldığımda en yeni 2.13 yazılımı vardı şimdi 2.28 çıktı rselturk arkadaşın dediği gibi cihaz linux tabanlı ama açık kaynak kodlu değil.

Ben digitalborsadan almıştım 350 tl ye,şimdi 396 lira çok siteye baktım en ucuz burada

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    baldemir msn,den görüşelim özeline mesaj attım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

parası az olana ilaçtır bu cihaz diğer başka cihazlara baksan fiyatları uçuk 350 civarı en iyi görüntü bu cihazlarda gördüm cccam ve newdcam destekli sadece

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu cihazdan gerçek linux teki performansı beklemek hata olur. CCcam serveriniz iyi ise gayet başarılıdır ama bir linux gibi stabil beklemeyin. Video kayıt çeşitleri kısıtlı ama ceviri yapabilirsiniz. Menuler ve kanal geçişleri gayet seridir. Emu olarak normal bir emu yaızlımına sahip bissleri izlersiniz. Kullanımı kolaydır. Görüntü kalitesi orta düzeyde. En önemli özelliği disegc motorda en iyi kullanımı sunuyor.

Burda bu cihazı seçerken kişilerin en çok istediği özellikler ön plana alınmalı. Benım için ilk önce görüntü kalitesi daha sonra cihazın CAM özelllikleri ve kanal menu hızları. Disegc motor uyumu .. Ben şu an atlanta HDBOX kullanıyorum ama benım için istediğim özelliklerdeki cihazı Atlanta xtrem 9000 modelidir. özellikle görüntü kalitesi tartışılmaz.

Atlanta HDBOX bana göre tamamen TV izlicem diyen normal kullanıclar için iyi bir tercih olur. Ama uzman kullanıcılar için belli bir yerden sonra yetmez.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu cihazdan gerçek linux teki performansı beklemek hata olur. CCcam serveriniz iyi ise gayet başarılıdır ama bir linux gibi stabil beklemeyin. Video kayıt çeşitleri kısıtlı ama ceviri yapabilirsiniz. Menuler ve kanal geçişleri gayet seridir. Emu olarak normal bir emu yaızlımına sahip bissleri izlersiniz. Kullanımı kolaydır. Görüntü kalitesi orta düzeyde. En önemli özelliği disegc motorda en iyi kullanımı sunuyor.

Burda bu cihazı seçerken kişilerin en çok istediği özellikler ön plana alınmalı. Benım için ilk önce görüntü kalitesi daha sonra cihazın CAM özelllikleri ve kanal menu hızları. Disegc motor uyumu .. Ben şu an atlanta HDBOX kullanıyorum ama benım için istediğim özelliklerdeki cihazı Atlanta xtrem 9000 modelidir. özellikle görüntü kalitesi tartışılmaz.

Atlanta HDBOX bana göre tamamen TV izlicem diyen normal kullanıclar için iyi bir tercih olur. Ama uzman kullanıcılar için belli bir yerden sonra yetmez.
    Yaklaşık 1 yıldır Atlanta Hd Box tuşlu modelini kullanıyorum.Bu zamana kadar pek çok uydu kullandım.Özellikle biss konusunda oldukça basit bir cihaz.Serverim oldukça stabil çalışıyor.Bende Volkan kardeş gibi Atlanta xtrend 9000 serisinden almak istiyorum.O zamana kadar en iyisi bu cihaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

volkan usta senin dedigin cıyaz 9045 tl. ATLANTA XTREND-ET9000 bu fıyat bizi aşar volkan usta biz eniyisi atlanta tuşlu olanı almak...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet cihazın fiyatı farklı.

Atlanta HDBOX için verilen destek iyi ama cihazın kapasitesi belirlidir. Almadan önce iyi araştırmanızı tavsiye ederim. Daha fazla özellik isterseniz Extrem 5000 de bakabilirsinizi yada vuo nunda düşük modeli mevcuttur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slmlar bugun üye oldum ...

bugun bi tane medialink fta premium aldim ama server bilgilerini bi türlü giremedim yardimci olabilecek varsa cok makbule gecer simdiden tskler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atlanta HD BOX ilgili youtube videoları 1.mesaja eklenmiştir.Cıhazı tanımak ve satın almak isteyenler için bu konuyu incelemeleri tavsiye ederim

:45: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :45:
    Konu Baldemir tarafından (23-05-2012 Saat 01:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: Atlanta HD BOX ilgili youtube videoları 1.mesaja eklenmiştir.Cıhazı tanımak ve satın almak isteyenler için bu konuyu incelemeleri tavsiye ederim
    teşekürler dostum eline saglık....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim öğrenmek istediğim Cccam ve iptv arasındaki fark nedir. Yumatu HD buyuk kasa ile sorunsuz Cccam izliyorum iptv bundan farklimi iptv icin atlanta tuslu şart mı yumatu bu ısı görür mü? Teşekkürler

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri