Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
54 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: kaon 07.09.2006 tps ve absat auto yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ustalar ne oldu 12 01 a5 bugün yine yayayız anlaşılan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önceki yazılımlarda en çok yükleme yapılan cihaz 12.01.a5 oluyor ama neden yazılımlar ilk verilmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu auto yazılım kaon 12.01.a5 te 1 haftadır sorunsuz çalışıyor nazar değmesin
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu oguz1987 tarafından (07-09-2006 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımda emeği geçen bütün ustaların ellerine sağlık
    Konu yxsdf tarafından (08-09-2006 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en cok yüklenen 12 01 A5 yazılımı neden gec geliyor usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en cok yüklenen 12 01 A5 yazılımı neden gec geliyor usta
    @kınık arkadaşım bu korenin bir ayıbı amaçları ise eski hw.li cihazlara destek vermeyerek yeni cihaz satmak ama düşünmedikleri birşey var milleti küstürürseniz aynı tabanlı malları tekrar aynı kullanıcılara satabilirmisiniz ?? ama şunuda belirteyim paylaşımlı cihazlar hariç genede bu bordlar hala piyasanın en iyi bir kaç bordundan biri tabiki bu benim fikrim saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı finest Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @kınık arkadaşım bu korenin bir ayıbı amaçları ise eski hw.li cihazlara destek vermeyerek yeni cihaz satmak ama düşünmedikleri birşey var milleti küstürürseniz aynı tabanlı malları tekrar aynı kullanıcılara satabilirmisiniz ?? ama şunuda belirteyim paylaşımlı cihazlar hariç genede bu bordlar hala piyasanın en iyi bir kaç bordundan biri tabiki bu benim fikrim saygılar
    bu konuda haklısınız hocam sizlerinde desteğiyle şu an kaon board Türkiye'nin en iyi boardu görünümünde,çünkü geç dediğimiz olay bile 1-2 günü geçmiyor bazı markalar aylardır yazılım alamıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru söylüyorsun usta millet küserse kaon u kime satacaklar ben kaon iyi diye alacaklara tavsiye edeyimki mala satılsın benim gibi bir cok kaon kullanıcıs var sadece ben arkadaşlarıma ve bana soranlara 200 üzerınde kaon tabanlı makine aldırdım ben memnun olmassm alacaklara gider başka makine aldırrım sadece bu bir örnek anlamışşınızdır herhalde hepinize haıyrlı geceler KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yarın sabah yazılımların akibeti belli olacak zaten ya tamam ya devam.inşallah devam eder.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuan halaa ok mu tps

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri