REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: kaon 07.09.2006 tps ve absat auto yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aloska1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam sunny ler için 12.03.a5 yazılımları iki gün önce yani 6 eylül saat 16:14 civarında çıktı.Acaba bundan sonra dönüşüm yazılımları yükleyerek kaon cihazlarımıza, sunny yazılımlarını yüklememizi tavsiye eder misiniz acaba sayın hocam?
    @aloska1905 arkadaşım tabiki takdir sizin hangi yazılımı kullanmanız gerektiğine siz karar vereceksiniz buna kimse müdahale edemez ama multileri izlemenin başka yoluda yok izlemek isteyen mutlaka auto ve *** dönüşümlü yazılımı yüklemek zorunda saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı finest Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @kınık arkadaşım bu korenin bir ayıbı amaçları ise eski hw.li cihazlara destek vermeyerek yeni cihaz satmak ama düşünmedikleri birşey var milleti küstürürseniz aynı tabanlı malları tekrar aynı kullanıcılara satabilirmisiniz ?? ama şunuda belirteyim paylaşımlı cihazlar hariç genede bu bordlar hala piyasanın en iyi bir kaç bordundan biri tabiki bu benim fikrim saygılar
    bu konuda haklısınız hocam sizlerinde desteğiyle şu an kaon board Türkiye'nin en iyi boardu görünümünde,çünkü geç dediğimiz olay bile 1-2 günü geçmiyor bazı markalar aylardır yazılım alamıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru söylüyorsun usta millet küserse kaon u kime satacaklar ben kaon iyi diye alacaklara tavsiye edeyimki mala satılsın benim gibi bir cok kaon kullanıcıs var sadece ben arkadaşlarıma ve bana soranlara 200 üzerınde kaon tabanlı makine aldırdım ben memnun olmassm alacaklara gider başka makine aldırrım sadece bu bir örnek anlamışşınızdır herhalde hepinize haıyrlı geceler KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı finest Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @aloska1905 arkadaşım tabiki takdir sizin hangi yazılımı kullanmanız gerektiğine siz karar vereceksiniz buna kimse müdahale edemez ama multileri izlemenin başka yoluda yok izlemek isteyen mutlaka auto ve *** dönüşümlü yazılımı yüklemek zorunda saygılar
    sayın hocam açıklamalarınızla bizleri aydınlattığınız size çok teşekkür ederim.Çalışmalarınızda başarılar diler,sevgi ve saygılarımı sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın @finest hocam şimdi orjinal btm kaon 12.03.a5 yazılımları yarın kesin olarak gelecek mi acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aloska1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın hocam açıklamalarınızla bizleri aydınlattığınız size çok teşekkür ederim.Çalışmalarınızda başarılar diler,sevgi ve saygılarımı sunarım.
    @aloska1905 arkadaşım bende size adabına uygun bir şekilde sorduğunuz için tşk ederim yardımcı olabildim ise ne mutlu bana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın @finest hocam şimdi orjinal btm kaon 12.03.a5 yazılımları yarın kesin olarak gelecek mi acaba?
    @aloska1905 arkadaşım
    bugün yazılımlar elime geçtiğinde eski bordlarada ait bir klasör var idi ama içi boş çıktı tekrar bağlantı kurmak zor malesef 1 güne maloluyor bazen saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@aloska1905 arkadaşım
    bugün yazılımlar elime geçtiğinde eski bordlarada ait bir klasör var idi ama içi boş çıktı tekrar bağlantı kurmak zor malesef 1 güne maloluyor bazen saygılar
    Açıklamalarınız için teşekkür ederim efendim.Çok sağolun.İyi geceler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yarın sabah yazılımların akibeti belli olacak zaten ya tamam ya devam.inşallah devam eder.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuan halaa ok mu tps

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri