REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: kaon 07.09.2006 tps ve absat auto yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok tesekkurler.emeginize saglık ustadlar..aksam eve gidince yukleyecegim.. gercek automu? yoksa sınırlı gün yazılımımı?olsun yinede hepinizin emegine saglık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler üstad elinize emeğinize sağlık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı finest Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yazılımlar btm dir Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile yükleme yapınız
    eğer cihazınızda farklı bir menü yüklü ise yazılımı direkt atamazsınız önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cihazınızın hw.si uyan yazılımı kup 230 ile yükledikten sonra yeni yazılımı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile direkt atınız
    yazılımı attıktan sonra bl.219.v4 loader yükleyiniz enson mutlaka loaddefault yaptıktan sonra cihazı arka anahtarda açıp kapatınız yoksa kanal kilidini açamazsınız
    KANAL KİLİDİ İÇİN SARI-MAVİ-YEŞİL-MENÜ TUŞUNA BASIN SARI TUŞA BASIP KEYLERİ DEFAULT YAPIN CİHAZIN ARKA ANAHTARDAN AÇ KAPA YAPIN ZATEN KANAL KİLİDİ BU İŞLEMDEN SONRA KENDİSİ AÇILIYOR

diğer hw.li cihazların yazılımları birazdan bu mesaja eklenecektir

Hocam 12.03.a5 lerede yazılım çıkarsa çok makbule geceçek.Çalışmalarınızda başarılar diler,sevgi ve saygılarımı sunarım.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

su an saat 13 59 yazılımı atım calısmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam autı yazılım çıkmayacakmı ?? makinalarımız 2 günde bir yazılım atmaktan mahfoldu ... bilgisi olan yokmu ..???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlik ustam

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elıne saglık elıne saglık ben açmıyor dıyorum galıba dınlıyen yok

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı helwer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elıne saglık elıne saglık ben açmıyor dıyorum galıba dınlıyen yok
    kanal kilidi açıkmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam auto yazılım çıkana kadar yazılım falan atmayacağım makinama .. eğer öyle birşey olacaksa ... iyice oyuncak oldu eskiden kaç aydabir yazılım çıkardı şimdi hergün yazılım çıkıo :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ewet

Alıntı isayuksel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kanal kilidi açıkmı?
    açık kanal kılıdı açık:46:

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri