REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: kaon 07.09.2006 tps ve absat auto yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ustalar ne oldu 12 01 a5 bugün yine yayayız anlaşılan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önceki yazılımlarda en çok yükleme yapılan cihaz 12.01.a5 oluyor ama neden yazılımlar ilk verilmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu auto yazılım kaon 12.01.a5 te 1 haftadır sorunsuz çalışıyor nazar değmesin
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu oguz1987 tarafından (07-09-2006 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımda emeği geçen bütün ustaların ellerine sağlık
    Konu yxsdf tarafından (08-09-2006 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aloska1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet haklısın kardeş.Ben de hala orjinal kaon 12.03.a5 yazılımını bekliyorum.Ama bu saatten sonra da geleceğini pek zannetmiyorum.Gelse gelirdi şimdiye kadar.Umarım ben yanılırım.
    @aloska1905 arkadaşım belkide sitem etmekte haklısınız ama yarını bekleyelim yazılımlar yarın sitede olur mutlaka bu gün verilecekti ama bazı sebeplerden dolayı yarına kaldı saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en cok yüklenen 12 01 A5 yazılımı neden gec geliyor usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı finest Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @aloska1905 arkadaşım belkide sitem etmekte haklısınız ama yarını bekleyelim yazılımlar yarın sitede olur mutlaka bu gün verilecekti ama bazı sebeplerden dolayı yarına kaldı saygılar
    Sayın hocam yarın yani 8 eylül tarihinde orjinal tps yazılımlarının çökeceği söyleniyor efendim.Bu konuda bir bilginiz var mı acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en cok yüklenen 12 01 A5 yazılımı neden gec geliyor usta
    @kınık arkadaşım bu korenin bir ayıbı amaçları ise eski hw.li cihazlara destek vermeyerek yeni cihaz satmak ama düşünmedikleri birşey var milleti küstürürseniz aynı tabanlı malları tekrar aynı kullanıcılara satabilirmisiniz ?? ama şunuda belirteyim paylaşımlı cihazlar hariç genede bu bordlar hala piyasanın en iyi bir kaç bordundan biri tabiki bu benim fikrim saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aloska1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın hocam yarın yani 8 eylül tarihinde orjinal tps yazılımlarının çökeceği söyleniyor efendim.Bu konuda bir bilginiz var mı acaba?
    @aloska1905 arkadaşım bu sadece söylentiden ibaret ama mantık şu dönüşümlü keylerle hazırlanan yazılımlar için evet ama korede aynı mantıkla yazılımları hazırladı ise evet ama bilinmez en iyi cevap yarını bekleyelim hep beraber görelim saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı finest Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @aloska1905 arkadaşım bu sadece söylentiden ibaret ama mantık şu dönüşümlü keylerle hazırlanan yazılımlar için evet ama korede aynı mantıkla yazılımları hazırladı ise evet ama bilinmez en iyi cevap yarını bekleyelim hep beraber görelim saygılar
    Hocam sunny ler için 12.03.a5 yazılımları iki gün önce yani 6 eylül saat 16:14 civarında çıktı.Acaba bundan sonra dönüşüm yazılımları yükleyerek kaon cihazlarımıza, sunny yazılımlarını yüklememizi tavsiye eder misiniz acaba sayın hocam?

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri