REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Hotbird Uydusunda cozdugu kanallar ve serverleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu makınelerın firma garantisi yok arkadaşım dükkan garantisi var yanı aldığın dükkan herhangi 1 problem olursa makıneyi ya deyişecek yada fabrikasına gönderecek tabi birazda satanın insafına kalmıi bişiy

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sirusta hiç bir kanal çözmüyor ne denedıysem olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aslanyurek_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sirusta hiç bir kanal çözmüyor ne denedıysem olmadı
    sirus gerek yok ki hotbird istediğin kadar kanal var başka ne istiyorsun ki 26 ***** kanalı var belgesel ort kanalrı spor kanaları..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tavsiye

merhaba uzman_elhan arkadaşım takip ediyorum da star box cihazı hakkında bilgin birhayli fazla senden ricam bende bilgisayar +adsl limitli+ss2 card ve olimpıa 8100 cı cihaz var daha önce malum maç tv izliyordum opos lar bitince elde kaldı şimdi starbox almayı düşünüyorum maç anında sıkıntı çekermiyim siz tavsiye edermisiniz alayımmı ve hangi modelini alayım bilgilerinize ihtiyacım var ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elhan usta 33te açılanlar tamamda 0d hala yayına başlamadı bilginize ne zaman tekrar bu server aktif olacak haberiniz var mı? saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı konyalim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba uzman_elhan arkadaşım takip ediyorum da star box cihazı hakkında bilgin birhayli fazla senden ricam bende bilgisayar +adsl limitli+ss2 card ve olimpıa 8100 cı cihaz var daha önce malum maç tv izliyordum opos lar bitince elde kaldı şimdi starbox almayı düşünüyorum maç anında sıkıntı çekermiyim siz tavsiye edermisiniz alayımmı ve hangi modelini alayım bilgilerinize ihtiyacım var ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.:49:
    gayet süper çalişiyor yaklişik 8 server var ve herturlu dest var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ers_73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elhan usta 33te açılanlar tamamda 0d hala yayına başlamadı bilginize ne zaman tekrar bu server aktif olacak haberiniz var mı? saygılar...
    od kulanma sen 21 kulan o super çalişiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fiatı nerede acaba herkeste internet yok herkes izleyemez bu cihazı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uzman elhan kardeş 21 de hangi paketler var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fiatı nerede acaba herkeste internet yok herkes izleyemez bu cihazı

evde interneti olan izler artık çağ değişti herşey elektronik oldu adamlar uzaya gidiyorbiz ise evimize daha internetimiz yok

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri