REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Hotbird Uydusunda cozdugu kanallar ve serverleri

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uzman arkadaşım ben yeni kuruyorum bu starbox u butun ayarları yaptım ama en sonunda internet ayarlarına gir auto yap diyosunya orayı bulamadım işte yardımcı olursan sevinirim.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya uzman elhan bana yanıt verirmisin ben bu cıihazı kuramadım bi yardım etsen artık starbox 5400 internet ayarlarını yapamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neresini yapamadın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşim sen hangi ayarları yapamadın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu makine nası bişi anlatırmısın biraz
    :49:
    Konu reis+ tarafından (14-09-2006 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı reis+ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu makine nası bişi anlatırmısın biraz
    :49:

bu makine normal bir cihaz görevi yapar bunun internet girişi var evinde internetin varsa modemden varsa modeme bağlanti alarak cihazina bağlayim ayarları yaparak uste verdiğim kanalrın hepsini izlersin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uzman arkadaşım şimdi ben cihazı bağladım kurulumu yaptım server değiştirdim ama ci haz şifre açmadı.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internet ayarlarında auto yapın otomatik ip bulsun demişsinya işte o interneet ayarlarını yapamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

STARBOX its 5400 SERVER DEGİŞTİRME
    İlk olarak menüye basarak kurulum'a girioruz --,Kurulumun içinde Hafıza Yönetimine giriyoruz ,-- Fabrika ayarında iken Sarı tuşa basıyoruz kanaları yedekliyor -- Bilgileri yedeklemek için Ok basıyoruz -- Yedekleme tamamlandı diye ibare cıktında ok basıyoruz -- Burdada ok basarak cihazımızın kapanıp acılmasını bekliyoruz -- Cihazımız fabrika ayarına geldinden ingilizce aciliyor-- . optiona giriyoruz OSD Setupa girerek Cihazımızı türkçeye ceviriyoruz -......
    --Menü /ayalrlar/ Cihaz bilgisi üzerinde ok basarak icine girin--cihaz bilgisinin icinde İnfo tuşuna basarak Server Tablosunu cıkartın--Şimdi cıkan tabloya girmek isteniz serveri kumanda ile girin örneğin.. 20,21,33,0D iki rakamdan istedigimizi yazıp Ok butonuna basıyoruz --ve exıt tan çıkıyoruz-ve internet ayarlarına girip auto getirip ok basıyoruz -otomatik ip seçiyor cihaz kapanıp açılıyor---not bu işlemi 2 defa yapmak gerekebilir...
    Ve cihazımız seçilen serverde çalışmaya başlayacaktır? --Exit tuşuyla cıkıyoruz uzman_elhan iyi seyirler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya 3 gb kotamız dolmasın sonra

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri