Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Hotbird Uydusunda cozdugu kanallar ve serverleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ve ayrıca benim 7 uydu forumlarına gönderdiğim server değiştirme kalıbınıda burda kullanmışsınız ismi değiştirerek saygılar

orjinalini buraya koyacağım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

STARBOX its 5400 SERVER DEGİŞTİRME
    İlk olarak menüye basarak kurulum'a girioruz --,Kurulumun içinde Hafıza Yönetimine giriyoruz ,-- Fabrika ayarında iken Sarı tuşa basıyoruz kanaları yedekliyor -- Bilgileri yedeklemek için Ok basıyoruz -- Yedekleme tamamlandı diye ibare cıktında ok basıyoruz -- Burdada ok basarak cihazımızın kapanıp acılmasını bekliyoruz -- Cihazımız fabrika ayarına geldinden ingilizce aciliyor-- . optionsa giriyoruz OSD Setupa girerek Cihazımızı türkçeye ceviriyoruz -ve exıt tan çıkıyoruz-
    --Menü /ayalrlar/ Cihaz bilgisi üzerinde ok basarak icine girin--cihaz bilgisinin icinde İnfo tuşuna basarak Server Tablosunu cıkartın--Şimdi cıkan tabloya girmek isteniz serveri kumanda ile girin örneğin.. 20,21,33,0D iki rakamdan istedigimizi yazıp Ok butonuna basıyoruz --ve internet ayarlarına girip auto getirip ok basıyoruz -otomatik ip seçiyor cihaz cihaz kapanıp açılıyor---not bu işlemi 2 defa yapmak gerekebilir.........
    Ve serverimiz kurulmuştur --Exit tuşuyla cıkıyoruz --((((morss)))) iyi seyirler

--------------------------------------------------------------------------------

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı morss Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elhan arkadaşım yukarıdaki listede emu ile çözülen kanallarada server çözüyomuş gibi server numanralarını koymuşsunuz insanlara doğru bilgiyi vermek daha iyidir belki yanlışlıkla olmuştur ?
    bak arkadaşim ben senin saçin kadar o cihazlar ayarın tut tamirene kadar hata serverlerine kadar kendim bakıyorum ve bir çok müşteriyede satim.. şimdiye kadar biri bana yanliş yapmişsin abi demedi demezde yanliş yaptım anda düzenlemeyide iyi balirim sadece bir siteye bakmiyorum beni saydığım kadr 35 sitede görev alıyorum sen hangi site bakarsan bak benim ismim geçer (bide hangi server açık hangisi kapalı olduğunda iyi bilirim)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lafı çarptma ben ikaz mahiyetinde yazdım kaç tane satarsan sat bana ne bende bu işi yapıyorum 1976 yılından beri çatılardayım bende bilirim ben emu ile çözülen kanalların yanına server çözüyormuş gibi yazmıssın dedim misal multivizyonlar açıkken internet kablosunu sök cihazdan da bak bakalım 33 servermi çözüyo onları kabalığın anlamı yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam dostalar elhan kardeş 20 serveri bi gidip bi geliyo maç yayınları gıttımı baska bir server varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi ve paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 20 21 of kulan olar sorunsuz çalişiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi kanallar ***** içerikli hangileri belgesel en iyilerinden 5-10 veya zor değilse hepsini alabilirmiyim yoksa zappa kalksam 3 günde bitmez bu gereksizleri geçelim derim ama neyi geçerim işte onu bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alpteking Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hangi kanallar ***** içerikli hangileri belgesel en iyilerinden 5-10 veya zor değilse hepsini alabilirmiyim yoksa zappa kalksam 3 günde bitmez bu gereksizleri geçelim derim ama neyi geçerim işte onu bilmiyorum
    arkadaşim senindediğin gibi olmuyor alacaksın starbox'su bağliyacaksın internetini ondan sonra sana hangi kanaları istiyorsun onu sunarız...

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri