Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Yahsi Cazibe'nin yayından kaldırılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
32. Anket kapatılmıştır
  • Yerinde bir karar, sıkıcı olmaya başlamıştı

26 81.25%
  • Doğru bulmuyorum, iyi gidiyordu

6 18.75%
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yahşi Cazibe final yaptı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yahşi Cazibe final yaptı

atv'nin iddialı komedi dizisi yayından kalkıyor

Yapımcılığını Ali Gündoğdu'nun, yazarlığını Gani Müjde'nin yaptığı 'Yahşi Cazibe' dizisi bu sezon final yapma kararı aldı.

Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz ve Hande Katipoğlu'nun oynadığı 'Yahşi Cazibe', 2010 yılında yayınlanmaya başlamıştı. Yahşi Cazibe'nin oyuncuların başka projelerde yer almak istediği için bitirildiği öğrenildi.

Dizinin başrol oyuncusu Hakan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Bugün Yahşi Cazibe'nin son bölümünü çekiyoruz. Bu uzun maraton çok eğlendik. Başta yapımcımız Ali Gündoğdu, yazarımız Gani Müjde, yönetmenimiz Bora Onur, oyuncu arkadaşlarıma ve teknik ekibe çok çok teşekkür ederim" dedi.

Dizinin 93. bölümde final yapacağı açıklandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlısı olsun.Bitmesi bence doğru karar.Bir dizi ne kadar uzarsa o kadar çılkı çıkıyor.Çok eğlendiğim bir diziydi özellikle Hakan yılmaz ve barış,erdosu gerçekten çok iyi oyunculuk sergiliyorlardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ahlaksızlığın tavan yaptığı dizi furyasında yüzümüzü güldüren birkaç projeden biriydi
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay be oda bitiyor 3 kereizledim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence iyi bir karar! Zaten son bölümler pek izlenmiyordu ve de senaryo tekrarlanıyordu sürekli...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence şahsi fikrim geç bile kaldı, TÜRK DİL EDEBİYATINI yerden yere vuran bir TÜRKÇE aksanı ile konuşmaları varya beni deli ediyordu. Acaba ülkemizde ne zaman ağırbaşlı ve sosyal davranış sorunu ile konuşması olmayan bir dizi yayımlanacak, darısı diğer dizilerin başına. selametle.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slmlar bugun üye oldum ...

bugun bi tane medialink fta premium aldim ama server bilgilerini bi türlü giremedim yardimci olabilecek varsa cok makbule gecer simdiden tskler

Alıntı savass Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slmlar bugun üye oldum ...

bugun bi tane medialink fta premium aldim ama server bilgilerini bi türlü giremedim yardimci olabilecek varsa cok makbule gecer simdiden tskler
    Sorunuzun cevabini Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bulabilirsiniz.
    Konu CCW tarafından (22-05-2012 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu bulamıyorlardı artık saçmalamaya baslamışlardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avrupa kanallarında hep yeni filimler oynuyor haliyle millet bıktı artık. dizilerden yabançı film. koysunlarda hd olarak izlelim bari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pek izlemediğim, gülmediğim bir diziydi...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri