Bu bölümü kategori olarak düzenlemeniz iyi olmuş.Bu bölüme birde AIO bölümü eklenirse iyi olur kanısındayım.Malum her zaman ayrı ayrı olmuyorlar.
![]()
Bu bölümü kategori olarak düzenlemeniz iyi olmuş.Bu bölüme birde AIO bölümü eklenirse iyi olur kanısındayım.Malum her zaman ayrı ayrı olmuyorlar.
![]()
Pc programları 2 ye dedidiginiz bölüm eklenecektir..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
İlgi ve alakanıza tsk ederim.İyi çalışmalar
yalnız süpersatforumda değil bazı diğer forumlardada görüp acaba mayısmı haziranmı yoksa temmuzmuydu dediğim agustosunda allahtan onlarmı bizden bizmi onlardan alıntı yaparak kopyaladığımız bir ay olduğundan dolayı yabancılık çekmediğim,forumda ingilizce olarak yazılan ayların sanırım benim gibi bir kısım üye arkadaşıda ingilizce takvime mahküm ettiğini tahmin ediyorum.dünyanın beynelmilel dili olan ingilizceye bu saatten sonra biz tahsil fakirlerinin ay bazında dahi bu yaştan ve bu saatten sonra ingilizceye bir katkıda bulunacağımızı sanmıyorum..bu nedenden dolayı serkan yılmaz ve ekibi olan diğer çalışma arkadaşları ve forum yöneticilerine,şu ayların ingilizcesi yerine tükçesini yazarsanız beni ikide bir takvimin o ayki ingilizce karşılığına bakma zahmetinden kurtarırsınız,zaten forumun ingilizce birtek ayrıntısıda o,geri kalan %99.9 türkçe..takdir sizlerin..iyi çalışmalar
Arkadaşlar TARİH AYARI FORMATI Örnek 10 september 2006 olarak degil 10/09/2006 seklinde olarak degişmiştir..
Konu Admin tarafından (10-09-2006 Saat 01:00 ) değiştirilmiştir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri