Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: PC Bölümüne AIO

Kullanýcý Bilgi Menüsü

PC Bölümüne AIO

Bu bölümü kategori olarak düzenlemeniz iyi olmuþ.Bu bölüme birde AIO bölümü eklenirse iyi olur kanýsýndayým.Malum her zaman ayrý ayrý olmuyorlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Pc programlarý 2 ye dedidiginiz bölüm eklenecektir..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýlgi ve alakanýza tsk ederim.Ýyi çalýþmalar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yalnýz süpersatforumda deðil bazý diðer forumlardada görüp acaba mayýsmý haziranmý yoksa temmuzmuydu dediðim agustosunda allahtan onlarmý bizden bizmi onlardan alýntý yaparak kopyaladýðýmýz bir ay olduðundan dolayý yabancýlýk çekmediðim,forumda ingilizce olarak yazýlan aylarýn sanýrým benim gibi bir kýsým üye arkadaþýda ingilizce takvime mahküm ettiðini tahmin ediyorum.dünyanýn beynelmilel dili olan ingilizceye bu saatten sonra biz tahsil fakirlerinin ay bazýnda dahi bu yaþtan ve bu saatten sonra ingilizceye bir katkýda bulunacaðýmýzý sanmýyorum..bu nedenden dolayý serkan yýlmaz ve ekibi olan diðer çalýþma arkadaþlarý ve forum yöneticilerine,þu aylarýn ingilizcesi yerine tükçesini yazarsanýz beni ikide bir takvimin o ayki ingilizce karþýlýðýna bakma zahmetinden kurtarýrsýnýz,zaten forumun ingilizce birtek ayrýntýsýda o,geri kalan %99.9 türkçe..takdir sizlerin..iyi çalýþmalar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hüseyin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yalnýz süpersatforumda deðil bazý diðer forumlardada görüp acaba mayýsmý haziranmý yoksa temmuzmuydu dediðim agustosunda allahtan onlarmý bizden bizmi onlardan alýntý yaparak kopyaladýðýmýz bir ay olduðundan dolayý yabancýlýk çekmediðim,forumda ingilizce olarak yazýlan aylarýn sanýrým benim gibi bir kýsým üye arkadaþýda ingilizce takvime mahküm ettiðini tahmin ediyorum.dünyanýn beynelmilel dili olan ingilizceye bu saatten sonra biz tahsil fakirlerinin ay bazýnda dahi bu yaþtan ve bu saatten sonra ingilizceye bir katkýda bulunacaðýmýzý sanmýyorum..bu nedenden dolayý serkan yýlmaz ve ekibi olan diðer çalýþma arkadaþlarý ve forum yöneticilerine,þu aylarýn ingilizcesi yerine tükçesini yazarsanýz beni ikide bir takvimin o ayki ingilizce karþýlýðýna bakma zahmetinden kurtarýrsýnýz,zaten forumun ingilizce birtek ayrýntýsýda o,geri kalan %99.9 türkçe..takdir sizlerin..iyi çalýþmalar
    Ýlginize teþekkur ederim nu konuyla bizzat ilgilenecem olmazsa akþam tek tek yaparýz tarih ayarlarýný .eger olabiliyorsa tabii

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar TARÝH AYARI FORMATI Örnek 10 september 2006 olarak degil 10/09/2006 seklinde olarak degiþmiþtir..
    Konu Admin tarafýndan (10-09-2006 Saat 02:00 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri