Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Allah aŞkina yardim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Allah aŞkina yardim

Samsung ue46d800 led tv de usb ye yayin kaydi nasil olur:d

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dvbs cihazlarda olduğu gibi hepsi aynı taktığın usb 1.2.3.v.v birini seç otoma ve ya kayıt zmanı seç ve usb belleğini koy tamam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aygıt performans testinde başarısız oldu ve bu cihaz time shift için uygundur ne demek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Timeshift Pause dügmesine basinca televizyon programini diledigin zaman durdurmak demek. Program durunca arka planda kayit islemi gerceklesiyor. Play dügmesine basinca da kaldigi yerden devam eder ve kayit islemi hala devam eder. Bu fonksiyon 90 dakika ile sinirli sanirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

REDLİNA HD YADA SEUL HİREMKO al bu markalar filim kayde de biliyor bende br5000 hd var flash belleğe ts formatında kaydede biliyor. kaydettiğim filmi youtube yada daillymation da paylaşabiliyorum ts formatını wwwfreemake.com converter avi dönüştürebiliyorum vestel 7700 dvd de izleye biliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkür ederim
    Forumun tüm yetkilileri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[*]KURAL 1-Forum içinde soracagınız sorulara konu başlıgı acarken acil yardım,imdat,lütfen vb gibi tarzı konu açanların konusu kilitlenecek ve cevap verilmeyecektir.Lütfen soracagınız soruları konu başlıgına uygun olarak açınız.

:45: Konu Kapanmıştır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri