REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Elmax Hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Elmax Hakkında

Elmax tekrar şifrelendi.En güzel anne yarışması nedeniyle oy toplamak için açtıkları kanalı aynı akşam tekrar şifrelediler.Zaten güzel olan bir şeyi Türk milletine izletmek neredeyse haram oldu.Aynı uygulamayı iz tvde de yaptılar.Merak ettiğim acaba maç ihalesini doğan grubu aldıgında da bu Digiturk kanalları hala şifreli kalacakmı?

Elmax kadın kanalı dogrudur.Fakat güzel olan bir şeyi neden halkın parasını gaspederek izletmeye çalışıyorlar onu anlamak istemiyorum.Milletimiz seda sayan, aydın,serap ezgü izleyip bunalıma girmek zorundamı?Güzel olan şeyleri halkımızla paylaşılsın.Faydasını yine Türk insanı görür.Digiturk Elmax kanalını fta yapsa alacagı reklam geliri o kanalı kat kat kara geçirir esasında.
    Dogan grubu büyük ihtimalle maç yayınlarını alır.500 milyon dolar gibi bir rakamdan başlayacagı söyleniyor ihalenin.Maç izlemek ise oldukça zor olacak belli oldu şimdiden.Ama o güne kadar Elmax kanalını (yoğun bir talep olmazsa) acacaklarını sanmıyorum.İletişim kurmak isteyenler için elmaxın adresi aşagıdadır.Hoşçakalın

Elmax kanalı adresi

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elmax hakkında

Ben bu konunun üzerine gitmeye kararlıyım.İnsanımızın güzel şeyler izlemeye hakkı var.Ben en azından hanımlarımızın Seda Sayan,Aydın,Serap Ezgü,Beylerinde harıl harıl Pazar keyfi ve televole izlemek isteyecek kadar yozlaşmış olabilecegini düşünmüyorum ve düşünmek istemiyorum.Çünkü Digiturk aptal değil!İzlenmeyecek kanallara neden şifre koysunlar.Şifreli platformların hiç birisinde magazin adı altındaki suluzırtlak programların hiç birisi yok.Ben de bu yüzden adam gibi kanal izlemek isteyen halkımızında sömürülmesine karşıyım.
    Bu yüzden bu kanalın müşteri hizmetlerine herkes bir mail atsın.Ben işe yarayacagını umuyorum.Çünkü en güzel anne yarışmasında 40-50 tane oy eksik geldi diye Elmax kanalı şifre uygulamasını kaldırdı.Lütfen duyarsız kalmayalım.Saygılar.

Elmax kanalı
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elmax hakkında

İlgi alakanıza teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elmax aslında guzel bir kanal.Ben dt uyesiyken surekli izliyordum .her akşam tiyatro vardı ferhan sensoyun.Şifreyi kaldırmaları iyi olur aslında .Bu dt nin işi belli olmaz ne yazıkki
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım reklam politikası anlamadınmı ,önce kanalı şifresiz verip izleyici topluyorlar belli bi izleyici seviyesine ulaştımı parayla satmaya başlıyorlar.bu dünyanın heryerinde böyle.önce para basın meslek ilkeleri sonra...halka bedava hizmet bizim forumların işi,hoş onu da anlamayan g...vatlar çıkıyor ya neyse.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    halka bedava hizmet bizim forumların işi,hoş onu da anlamayan ****** çıkıyor ya neyse.

Aynen :45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elmax hakkında

Lig tv nin şifresiz olması gerekiyormu o ayrı bir konu.Bir taraftan kulüpler seyirci çekmek için şifreli olması gerektigini savunuyorlar.Fakat konumuz olan Elmax kanalı insanlara faydası olan bir kanal ve bu kanalı izlemek için para istemeleri çok komik.Bu kanal ****** yayın yapan ve belli yaş grubuna hitap eden bir kanal degilki!İnsanların gelişmesine katkıda bulunması gereken kurumlar bunları insanlardan esirgiyorlar.Bu tip programlar zamanında TRT de zaten vardı fakat özel kanalların açılmasıyla işler iyice çığrından çıktı.Halkımıza değişik geldigi için TRTden ambargo yiyen arabesk,magazin,paparazzilik gibi konular özel kanallarda prim yaptı ve insanlara kaliteyi unutturdular.Şimdide insanların izlemeye ve dinlemeye hakkı olan birşeyi para ile satmaya çalışıyorlar!Bu kanalları para vermeyen izleyemez,parayı basan izler mantıgı ile yola çıkarsak işin içinden çıkamayız.Bu olay insanları zengin fakir diye sınıflandırmak olur.Çünkü lüks degil,****** degil,spor degil.Yakında ''Bizim programlarımızı göstereceksiniz''diyerek televizyon üreticilerindende Elmax telif alırsa şaşırmayın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri