Ne olacak emre'nin kankileri, bu nasıl bir insanlıktır, anlayamıyorum, ekmeğinin derdindeki gazeteciye. Aslında bu recep ivedik klonlarını milli takıma almayacaksın, ibret-i alem için...
Ne olacak emre'nin kankileri, bu nasıl bir insanlıktır, anlayamıyorum, ekmeğinin derdindeki gazeteciye. Aslında bu recep ivedik klonlarını milli takıma almayacaksın, ibret-i alem için...
Loran Ultraslan tarafından ölümle tehdit edildiğinde, Fatih Terim ve Ali Dürüst tarafından her türlü hakaret ve işini bırakmak (KOVDURMAK) boyutuna gelen davranışlar sergilediğinde aklınız, ahlaki anlayışınız neredeydi?
Önce siz kendi yaptıklarınaza bakın...![]()
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
sen şimdi loran olayı ile bu olayı aynı kefeye mi koyuyorsun yani.eğer öyle yapıyorsan seninle tartışacak bir konum yok.loran bir gazeteci veya spor yazarı olduğunu unutmuş ve bir amigo rolüne soyunmuştu tt arena da yanlış hatırlamıyorsam.bu olayda ise gazeteci milli takım kampına gitmiş milli takımı izlemekle görevlendirilmiş ve haliyle fotoğraf ta çekecek görüntü de alacak bunun için de volkan veya caner den izin almıyacak pek tabii ki orada milli takım sorumluları var.volkan ve caner hangi hakla kendilerini milli takım sorumlularının üzerinde görüyor onu bilmiyorum ama ben milli takım sorumlusu olsam volkan ve caner i hemen türkiye ye geri gönderirdim.
Eğer bu konuya bu şekilde devam edersek bu iş çok uzar...
Volkanın açıklamaları:
Bugüne Kadar Düzgün İşini Yapan Kimseye Saygısızlık Yapmadım. Ancak Ben de Aynı Saygıyı Karşı Taraftan Bekliyorum...
Bugün Tatsız Bir Olay Yaşandı... Gazeteci Bir Arkadaş İzin Günümüzde Fotoğraf Çekiyordu...
Takım Arkadaşlarım Söylemesi İle Bende Arkadaştan Beni Çekebileceğini Onların İstemedigini Söyledim..
Dilediği Gibi Başta Çekebileceğini Sonra Rahatça Hareket Edebilmemiz İçin Çekmemesini Rica Ettim...
Gazeteci Arkadaş Diğer Gazetecilere Haber Verdi ve Kalabalık Oldular. Daha Sonra "Çekmek Nasıl Olur Gör" Der Gibi Tahrik Etti Kendisi..
Dileyen İstediği Gibi Algılayıp Yorumlayabilir.. Olay Tamamen Böyle Yaşanmıştır...
Bana Birisi Saygısızlık Yapmadığı Sürece Ben Kimseye Saygısızlık Yapmam...
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri