Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Milli Takım'da VOlkan REZALETİ !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkesi sukünete davet ediyorum bu işi fazla abartınız kendinizi onun yerine koyun ondan sonra yazın bunu okadar abrmanın bi anlamı yok herkesin bir özeli var senin özeline kimse girerse sen ne yaparsın olay oldugu mevkide yanındaymıdınız böyle infaz eder gibi sucluyorsunuz herkese selamlar
    ne özeliymiş anlayamadım.milli takım kampında olan bir futbolcunun özeli olmaz arkadaşım.orası milli takım kampı ve orada olan biten den her t.c. vatandaşının haberdar olma hakkı vardır.bu olay milli takım kampında değil de normal bir günde olsaydı o zaman özel hayatı anlarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Milli Takım'da VOlkan REZALETİ

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne özeliymiş anlayamadım.milli takım kampında olan bir futbolcunun özeli olmaz arkadaşım.orası milli takım kampı ve orada olan biten den her t.c. vatandaşının haberdar olma hakkı vardır.bu olay milli takım kampında değil de normal bir günde olsaydı o zaman özel hayatı anlarım.
    ne yapmamız lazım gidelim kaleci volkanı linç edelim adam yapmış birkere ne yapmamızı önerirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    asilik bunlar için gazeteci işin ve ekmek peşinde o görevini yapacak sizler gibi futbolcular bu basın sayesinde pirim yapıyorsunuz yoksa hiç kimse sizi ne tanır nede bilir sen sırtında milli formayı taşıyorsan haddini bileceksin arkada yüzlerce gecler var bu forma için canını verecek basın herzaman hürdür hürkalacak futbolcular bunların sayesinde para kazanıyorlar iş burada milli takım sorumlularınada düşüyor eğer böyle olayları ört bas vede cezasız bırakırsa bunun arkası gelmez gelecek nesilede kötü örnek olurlar
    herkes haddini bilecek o forma kolay kazanılmıyor

kalın selametle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri