REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: tps her cuma olduğu gibi yine çöktü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yahu amma uğraşıyorsunuz şu tps kanalları ile biraz rahat bırakında ürkmesin.
    Alın benim gibi bir uydu kartı ama özel yapım piyasada zor bulursunuz.Ben bayağı bi uğraştım ama sonunda verdiğim emeklere değdi.Şimdi hepside full biss'ler dahil.Kartı nereden buldun diye sorarsanız biraz illegal oldu ama napim hergün yazılımlarla uğraşmaktansa bir kere yaptım tam yaptım size kolay gelsin.

:28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoca nerdena aldın bari bir mail at bizde bulalaım dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yahu amma uğraşıyorsunuz şu tps kanalları ile biraz rahat bırakında ürkmesin.
    Alın benim gibi bir uydu kartı ama özel yapım piyasada zor bulursunuz.Ben bayağı bi uğraştım ama sonunda verdiğim emeklere değdi.Şimdi hepside full biss'ler dahil.Kartı nereden buldun diye sorarsanız biraz illegal oldu ama napim hergün yazılımlarla uğraşmaktansa bir kere yaptım tam yaptım size kolay gelsin.

:28:
    Şu konuyla ilgili bana da mail atabilirmisin.Biraz bilgi ve nerde yaptırdığını bide ne kadara patladığını tabi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konularla ilgili bir arkadaşım vasıtası ile anten montajı yapan birkaç kişi ile tanıştım.Benim sormama gerek kalmadan kendileri teklif ettiler.*** girme yazılım atma sorunu hiç yok AUTO.Ben bu kartı yaptıralı 1 sene oldu.Kart yurt dışından getiriliyormuş.Maliyeti 150 YTL oldu.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

knot 3 kart almışsındır onlarda 85 euro ve c+ ve kisoge ve tps ler var
    belcikada emirdaglı 100 $ diyor
    dogru bu gün sunny ve kaon emuları gene uctu ama benim derdim piremier almanyalar astra 19 dogu

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri