Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: PKK'lı oğlunun mezarına Türk bayrağı dikti

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 PKK'lı oğlunun mezarına Türk bayrağı dikti

28 Mayıs 2012 16:37 -

Muş'ta astsubayı şehit eden PKK'ya tepki gösteren baba PKK'lı oğlunun mezarına Türk Bayrağı dikti.

PKK'lı Sezer Arslan'ın Muş'taki mezarı başına Türk Bayrağı diken babası Mehmet Arslan, terör olaylarına tepki gösterdi. Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada ölen PKK'lı Sezer Arslan'ın Muş'taki mezarı başına Türk Bayrağı diken babası Mehmet Arslan, terör olaylarına tepki gösterdi. Kürtçe 'Edi bese' (yeter artık) diyen 15 çocuk babası Mehmet Arslan "Benim evladım öldü başkasınınki ölmesin" dedi.

Güvenlik güçleri tarafından 3 Kasım 2011'de Kazan Vadisi'nde düzenlenen operasyonda aralarında Muşlu Sezer Aslan'ın da bulunduğu 24 PKK'lı ölü ele geçirildi. Aslan'ın cenazesinin teslim edilmesi ardından Muş'un Korkut İlçesi'ne bağlı İçboğaz Köyü'nde oturan baba evininin önüne kurulan taziye çadırı ile mezarına aile Türk bayrağı astı.

KÖYLÜLER ASTSUBAYIN ŞEHİT EDİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

İçboğaz köylüleri ve Mehmet Arslan, Muş'un Varto İlçesi'nde 23 Mayıs günü evine giden astsubay Erdinç Aydın'ın, PKK'lılar tarafından kurulan pusuda şehit edilmesine tepki gösterdi. Oğlu Sezen Arslan'ın kandırılarak PKK'ya katıldığını ve böylece hayatının söndüğünü söyleyen Mehmet Arslan, "Evladım öldü başkasının ki ölmesin. Çocuklarımızı kandırarak dağa çıkarıyorlar. Hepsi para ile satılıyor. Edi bese (Yeter artık). Allah, kimseye evlat acısı yaşatmasın. Çok zor günler yaşadık. Oğlum PKK saflarına nasıl karıştı hala anlamış değilim" diye konuştu. İçboğaz Köyü Muhtarı Mahmut Arat da 35 yıldan bu yana terör olaylarının devam ettiğini hatırlatarak, "Bu doğru bir yol değil. Artık bitsin bu olaylar" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah sağduyunun sesi galip gelir! Her yeni olayda bizim de yüreğimiz parçalanıyor,Şehit ailelerinin,ölen tüm gençlerin ailelerinin Allah dayanma gücünü artırsın.Evlat acısına dayanmak zor!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Keşke Ayyıldızlı o bayrağı mezarının başına değilde "Düğününde Evine" "Askere Giderken Boynuna" "Milli Maçlarda Arabasına" assaydı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizce manidar bir davranış biçimimi bu? Aslında Tartışılır. Yavaş yavaş pkklilerin akılları başlarına gelir inşallah, yeter artık bu zulüm bu terör.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geride daha 14 pkklı oğlu daha var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    geride daha 14 pkklı oğlu daha var.
    arkadasım sağduyulu davranmamız lazım hata insanlar için geridekiler akıllanmış demektir çünkü eğer o mezarın basına şanlı türk bayrağı dikiliyorsa ne mutlu türküm diyene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

15 çocuk babası mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

temmenim o ki inşallah biter ancak çok zor gibi..
    halkların barışması lazım,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim hiç hoşma gitmedi bu davranış...
    hatta rahatsız etti..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim hiç hoşma gitmedi bu davranış...
    hatta rahatsız etti..
    albendende o kadar...deminden beri neden içime sinmedi diye düşünüp duruyordum... o bayrağı orada gören biri adamın şehit gittiğini düşünüp hakkında dua edebilir fatiha okuyabilir. okumasın demem...ama yatanın kim olduğunu bilmesi, bile bile okuması lazım...yoksa kandırmaca olacak. adamcağıza (babasına) bişey diyemiyorum... acısı büyük ama oğlunun hatası dahada büyük...keşke zamanında sahip çıkabilseymiş, yada çocuk zamanında kanmasaymış...allah kimsenin başına vermesin.selametle...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri