anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ben bir pazarlık payı ortaya koydum ama serkan hocam pek yanaşmadı sanırım. yanaşmaz o hiç çeneni yorma nefesini tüketme
fa77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yanaşmaz o hiç çeneni yorma nefesini tüketme ne yani istediği parayı verecekmiyiz. ama çok para be yav.
anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ne yani istediği parayı verecekmiyiz. ama çok para be yav. yooooo ben çok basit bi çözüm buldum şimdi sen bana 100 dolar havale yap 100 dolarda ben koyayım manyak bi forum açar buraya kafa tutarız
fa77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yooooo ben çok basit bi çözüm buldum şimdi sen bana 100 dolar havale yap 100 dolarda ben koyayım manyak bi forum açar buraya kafa tutarız aslında güzel fikir hocam :pepper: ama bu foruma karşı ayıp olur be. okadar paylaşımlarını aldık. öyle diğilmi hocam.:45:
anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. aslında güzel fikir hocam :pepper: ama bu foruma karşı ayıp olur be. okadar paylaşımlarını aldık. öyle diğilmi hocam.:45: hayat acımasızdır dostum :28:
fa77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hayat acımasızdır dostum :28: o konuda haklısında hocam...:28:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri