REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: forumu hackleyecem

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumu hackleyecem

selam ben henüz bu hackerlik işinde acemiyim forumunuzu göçertip kullanılamaz hale getirmek istiyorum :pepper: bana bu konuda yol gösterirseniz sevinirim forum nasıl hacklenir serkanın şifresini nasıl kırabilirim tıkladığınız her konuda sizleri nasıl ***** sitelere yönlendiririm bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim :pepper:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam hayırdır yav. bu kadar seni kızdıran şey nedir. öğrenebilirmiyim.:49:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam hayırdır yav. bu kadar seni kızdıran şey nedir. öğrenebilirmiyim.:49:

sen çok yaşa emi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aman kardeşim biraz sakin ol birine kızmışsın bunun sonucunu hepimizden çıkarma

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baygin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aman kardeşim biraz sakin ol birine kızmışsın bunun sonucunu hepimizden çıkarma

sende çok yaşa emi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk önce admin şifrelerinin md5 kodlarını bul sonra onları cevir istediğin şifrelere ulaşırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hackleyin .zaten hackleye hackleye 10 bin uyemiz gitti Hacklemezseniz hatrım kalır hehehhe
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilk önce admin şifrelerinin md5 kodlarını bul sonra onları cevir istediğin şifrelere ulaşırsın
    bu kadarmı yani.:28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ADMİN PANELİNE GİRMENİN EN KISA YOLU BEKLERİM BURAYA Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işte olay o zaten onu nasıl yapacam yardım etde beraber göçürüp nefsimizi tatmin edelim

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri