REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: gm hd 1040 internet bağlantısı sorunu yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn gm hd 1040 internet bağlantısı sorunu yardım

merhabalar ben forumda yeniyim.Geçenlerde teknosadan gm hd 1040 ve airties wus201 aldım.Uydudan internete bağlanmaya çalışıyorum.ilk önce bağlanıyor ama bir süre sonra bağlantı kesiliyor.Kablolu yada kablosuz farketmiyor.Önce bağlanıyor beş dakika sonra bağlantı kesiliyor.Aynı zamanda dizüstü bilgisayarımdanda interneti bağlantımı kesiyor.Superonline internet kullanıyorum.modemim pirelli. Ustalardan bir yardım rica ediyorum.Cihaz internetli falan olunca bayağı bir hevesle almıştım şimdi hüsranlardayım.Şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki bu esnada modemın üzerindeki DSL yada ADSL lambası sönüyormu eğer sönuyorsa download esnasında gidiyor demektir. Buda internet hattınızda kayıp demek anlamına geliyor. Normalde uydu cihazı yada başka bir cihaz neti kesmez.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki bu ne anlama geliyor çözümü nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DSL hattınızın kontrolu yapılıp iyileştirme yapılması gerekiyor anlamına gelir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün superonline müşteri hizmetlerini aradaım hattımda herhangi bir problem olmadığını söylediler 20mb sınırsız kullanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

e2 gibi bir yazılım gördüm internette bu tür bir yazılım benim sorunumu çözermi.internet hızım gayet iyi download hızım iyi.yazılımsal birşey olabilirmi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri