Benim 7011 dci makinam var.En son ağustos yazılımı atmıştım.Birkaç gün önce receiver ı açtığımda görüntü ekrana yansımadı.Led göstergesinde herşey normal ama görüntü ve ses gelmiyor.Ne yapmalıyım?Teşekkürler...
Benim 7011 dci makinam var.En son ağustos yazılımı atmıştım.Birkaç gün önce receiver ı açtığımda görüntü ekrana yansımadı.Led göstergesinde herşey normal ama görüntü ve ses gelmiyor.Ne yapmalıyım?Teşekkürler...
kumandandan kanal değiştirdiğinde displayda de değişiyorsa tv ile arasındaki kabloyu kontrol et. yada değiştir. ama daha açık olarak yazarsan dahada yardımcı olabirlirm.
Display den kanal değişiyor.Herşey normal.Ama dediğim gibi görüntü ve ses yok.Başka kablolarla da denedim.Kabloda sorun yok.Scart'ta yani.
ozaman başka tv de dene. displayde herşey normalse sorunun kablo yada tvden kaynaklanıyor. olmazsa birde rf kablosuyla dene.
rf nedir?
tv nin anten yuvasına giren kablo cihazın arkasın da var kablo biri erkek biri dişi olcak erkek olanı tv anten yuvasına tak dişi olanı ise de cihazın arkasına tak ondan sonra tv otomatik olarak ayarla kolay gelsin
Rf - tv out aynı şey o zaman.Onu da yaptım.Sorun devam ediyor.
eğer cihazının ekranında herşey normal çalışıyorsa ve başka bir kablo ve başka bir tv de hem scart ile hemde rf den denediğin halde aynı problem varsa ama bence cihazında bir problem yok gibi gözükyor çünkü aynı anda hem rf hemde scart çıkışları bozulmuş olamaz. sen genede cihazdan sonraki kablo tv. , tv ayarı gibi olayları tekrar sil baştan kontrol et. muhakkak bir problem var onlarda.
yeni başka bir yazılımla dene arkadaşim
Yazılım yükledim.Kaç kez restart attım.Herşeyi yeni baştan yaptım.olmadı.Acaba başka marka yazılım atsam olur mu?Next gibi.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri