REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Makinam göçtü mü?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Makinam göçtü mü?

Benim 7011 dci makinam var.En son ağustos yazılımı atmıştım.Birkaç gün önce receiver ı açtığımda görüntü ekrana yansımadı.Led göstergesinde herşey normal ama görüntü ve ses gelmiyor.Ne yapmalıyım?Teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kumandandan kanal değiştirdiğinde displayda de değişiyorsa tv ile arasındaki kabloyu kontrol et. yada değiştir. ama daha açık olarak yazarsan dahada yardımcı olabirlirm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Display den kanal değişiyor.Herşey normal.Ama dediğim gibi görüntü ve ses yok.Başka kablolarla da denedim.Kabloda sorun yok.Scart'ta yani.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ozaman başka tv de dene. displayde herşey normalse sorunun kablo yada tvden kaynaklanıyor. olmazsa birde rf kablosuyla dene.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ozaman başka tv de dene. displayde herşey normalse sorunun kablo yada tvden kaynaklanıyor. olmazsa birde rf kablosuyla dene.
    Televizyondan değil.Başka televizyonda da olmadı.Scart ve tv out u denedim yine olmadı.Rf nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sebo1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Televizyondan değil.Başka televizyonda da olmadı.Scart ve tv out u denedim yine olmadı.Rf nedir?
    rf nedir?
    tv nin anten yuvasına giren kablo cihazın arkasın da var kablo biri erkek biri dişi olcak erkek olanı tv anten yuvasına tak dişi olanı ise de cihazın arkasına tak ondan sonra tv otomatik olarak ayarla kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rf - tv out aynı şey o zaman.Onu da yaptım.Sorun devam ediyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer cihazının ekranında herşey normal çalışıyorsa ve başka bir kablo ve başka bir tv de hem scart ile hemde rf den denediğin halde aynı problem varsa ama bence cihazında bir problem yok gibi gözükyor çünkü aynı anda hem rf hemde scart çıkışları bozulmuş olamaz. sen genede cihazdan sonraki kablo tv. , tv ayarı gibi olayları tekrar sil baştan kontrol et. muhakkak bir problem var onlarda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni başka bir yazılımla dene arkadaşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılım yükledim.Kaç kez restart attım.Herşeyi yeni baştan yaptım.olmadı.Acaba başka marka yazılım atsam olur mu?Next gibi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri