REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Makinam göçtü mü?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım yazılımınla alakalı bir durumun yok. tekrar tekrar yazılım atman nafile.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burda dan düzelt
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı heckerci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burda dan düzelt
    Ben 8888 hatasıyla karşılaşmadımki arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim makinada yazılım almıyor neden yeni yazılım yükletmeye götürdüm yazılım yükletemedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cevap veren olursa sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ttnnn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim makinada yazılım almıyor neden yeni yazılım yükletmeye götürdüm yazılım yükletemedim
    arkadaşım önce cihazınla ilgili bölümlerde sorunun cevabını arayacaksın.ve cihazın markasını,yazılım bilgilerini (cihaz bilgisi ) bölümünden versionunu yazarsan yardımcı olunacaktır saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardes cihazının sunny se hw sinw bi bak nedir ona göre yazılım verelim yeniden yukle birde cihazın hiç bir bilgisi ekrana gelmiosa cihazdan vede yazılımdandır baska televizyondada denediğine göre hw sini ögren :yazılımı verelim de at

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sebo1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim 7011 dci makinam var.En son ağustos yazılımı atmıştım.Birkaç gün önce receiver ı açtığımda görüntü ekrana yansımadı.Led göstergesinde herşey normal ama görüntü ve ses gelmiyor.Ne yapmalıyım?Teşekkürler...
    arkadaşım senin proplemin cihazında yazılımlarla uğraşma cihazında ya 12 v çıkmıyor yada video entegren arızalıdır t tavsiyem en yakın servise uğramandır saygılarımla sunny yetkili servisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben makineyi bilgisayara(TV kartına) bağladım.Scart girişi RGB olunca önce ekran renklenir gibi olup sonra siyah beyaz bir görüntü geliyor.CVBS olunca ekran yine siyah oluyor.Bir çözümü yok mu?İllede yetkili servise mi götüreyim yani?

RGB yaptığımda aldığım görüntü bu adreste.
    Konu sebo1988 tarafından (15-09-2006 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SERVICE Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım senin proplemin cihazında yazılımlarla uğraşma cihazında ya 12 v çıkmıyor yada video entegren arızalıdır t tavsiyem en yakın servise uğramandır saygılarımla sunny yetkili servisi
    Arkadaşım çok teşekkürler.Yetkili servise götürdüm cihazı.Senin dediğin gibi video entegresi falan dedi.35 YTL ye yaptı.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri