Konu yalcinticaret tarafından (06-06-2012 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.
ekmekte peynirde yoğurtta tavukta ette
yahu son 3 ayda bunların hepsinde çıktı hersey.
tavukların 45 gunde antibiyotik ilaçlarla 4 aylık kadar buyutuluyor.
yoğurttaki mayalama işlemi bilindik yontemle değilde, katkı maddeleriyle yapılıyormus.
ekme ununda bilinmedik katkı malzemeleri
offf beeee. daraldımmm
usta daralma bir de bunlara bakekmekte peynirde yoğurtta tavukta ette
yahu son 3 ayda bunların hepsinde çıktı hersey.
tavukların 45 gunde antibiyotik ilaçlarla 4 aylık kadar buyutuluyor.
yoğurttaki mayalama işlemi bilindik yontemle değilde, katkı maddeleriyle yapılıyormus.
ekme ununda bilinmedik katkı malzemeleri
offf beeee. daraldımmm
Kahvaltı sofrasındaki tehlike!
Tarım Bakanlığı, bal, peynir ve sucuktan sonra fındık kreması ve ezmesinde de hileli üretim tespit etti
Fındık yerine GDO'lu soya kullanan firmalar:
-Torku Frema markalı kakaolu sütlü fındık kreması
-MND İnş. Teks. Elk. Gıda ve Hayv. San. Ve Tic. Ltd. Şti firması tarafından üretilmiş "Loman Nedim Kakaolu Fındık Krema
-Saray Bisküvi ve Gıda San. A.Ş. isimli firma tarafından üretilen "Eldenele" kakaolu fındık ezmesi
-Oben Çikolata Şek. İml. San. Tic. Ltd. Şti. firması tarafından üretilen "Seomilky" kakaolu fındık kreması
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri