Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Pidede domuz, sucukta eşek eti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Pidede domuz, sucukta eşek eti

şte bakanlığın denetimine takılan 13 firma:

Firma Adı
    Ürün Adı Marka
    Aliçler Sucuk Erenler/SAKARYA
    Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürün
    (% 100 Dana)
    Tek Tırnaklı Eti (At Eti, Eşek Eti Tespiti) Nazifoğlu
    Çiftarslanlı Et ve Et Ürünleri AFYONKARAHİSAR Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürün (%100 Dana)
    Tek Tırnaklı Eti (At Eti, Eşek Eti) Kanatlı Eti Tespiti

Çiftarslanlı
    Elmalı Çiftliği Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti. ANTALYA
    Geleneksel Tereyağı
    (Bitkisel Yağ)
    Elmalı Çiftliği
    Akdeniz Süt Ürn. ve Gıda San. Tic. Tur. Ltd. Şti. ANTALYA Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt
    (Bitkisel Yağ ve Jelatin)
    Akdeniz
    Onurtur Ak. İnş. Nak. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. MARDİN Yoğurt
    (Bitkisel Yağ)
    Onurköy
    Mutlu Tolga Gıda İnş. Petrol Turizm Tarım Hay. Orman Ürün. San. ve Tic. Ltd.Şti. AFYONKARAHİSAR Yağlı Tulum Peyniri
    (Bitkisel Yağ ve Nişasta)
    Ilgaz Yaylası
    Güldemce Gıda İnş. Oto. San. Tic. Ltd. Şti. KONYA
    Yağlı Eritme Peyniri
    sel Yağ)
    Bacanaklar Güldem Süt
    Nurs Lokman Hekim Gıda Tarım Bitki Med. San. Tic. Ltd. Şti Yüreğir/ADANA Süzme Çiçek Balı (Diastaz Sayısı, Fruktoz/Glikoz, Fruktoz+Glikoz, C4 Şeker Oranı %, Balda protein ve ham delta C13 değerleri farkı) Balderesi

Milenyum Pide Pizza Kebap Salonu Bornova /İZMİR
    Kıymalı Pide
    Domuz Eti Tespiti

Milenyum Pide
    Milenyum Pide Pizza Kebap Salonu Bornova /İZMİR
    Kuşbaşılı Pide

Domuz Eti Tespiti

Milenyum Pide
    Pınar Entegre Et ve Un Sanayi A.Ş Kemalpaşa/İZMİR
    Uzun Soyulmuş Sosis (%100 Dana)

Kanatlı Eti Tespiti
    Pınar
    Özok Gıda Salihli

MANİSA

Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürün (Dana eti)
    Kanatlı Eti Tespiti Salihli Özok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yuh bea... bunlar yarın allaha nasıl hesap verecekler. bu işin öbür tarafıda var yazıklar olsun. her kim mizan ile oynarsa her kim hileyle insanları kandırırsa allah onun cezasını verecek elbet. yaptıkları asla yanlarında kar kalmıyacaktır saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

coğu sucuk yedim hepsi berbat yenilmiyordu zaten onların eti olduğu billiydi sucuk alacaksanız benim yediğimi yiyin eğer bulursanız şahin sucuk kayseri malı eskiden coşkunda güzeldi son zamanlarda onların tadıda bozuldu para insannın gözünü kör eder işte öbür dünyayı düşünmüyorlar işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vallaha Sivas'ta bi alışveriş merkezi var güvenilir adamlar islami şartlarda kendi kesimlerini yapıp sucuklarıda kendileri üretiyorlar. Yıllardır oradan alırız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yuh bea... bunlar yarın allaha nasıl hesap verecekler. bu işin öbür tarafıda var yazıklar olsun. her kim mizan ile oynarsa her kim hileyle insanları kandırırsa allah onun cezasını verecek elbet. yaptıkları asla yanlarında kar kalmıyacaktır saygılarımla aliharbiye.
    Sevgili Dost,biliyorum pek yeri değil,ama o kadar uygun düştü ki,anlatmadan edemedim.
    NOT:Bu bir öykü.
    Köyün bekar imamı,yaşlı komşusunun karısına göz dikmiş.Zamanla mercimeği fırına vermişler.Yaşlı komşunun genç oğlu durumun farkına varır ve olanı biteni babasına anlatır.Babası:" Allah belasını verir,evladım" der.Ama genç dayanamaz,analık elden gitti-gidecek!Ne yapsın,ne etsin? Derken aklına bir fikir gelir.Hoca minareye ezan okumaya çıkınca,bu da ardından çaktırmadan çıkar ve en üst basamaktan başlayarak zemine kadar tüm basamaklara,
    ceplerine doldurduğu burçağı avuç avuç dökerek iner.Hoca ezanı okur ama bir türlü meydana çıkamaz.Herkes avluda,hocanın gelip namaza durmasını beklerler, ama nafile! Ne gelen var,ne de giden. Sonra cemaatten biri minareyi kontrol eder,bakar ki,hocanın ayakları havada,başı yerde kan içinde.Yaşlı adam oğlunu yanına çağırır ve "Demedim mi,Allah belasını verir!" diye.Genç,babasına:Haklısın.Ama Allaha kalsaydı bu imam anamı daha çoook s..........di.Ama şu cebimdeki bir kaç avuç burçağa şükret! der.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah belanızı versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pınar ürünlerindede varmış bişeyler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pınar ürünlerindede varmış bişeyler
    Doğru söylüyorsun. yazıklar olsun bide marka diye güvenen insan ne yapsın.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu devirde kimse kimseye guvenemiyecek artik gida sektorunde ne dolaplar donuyor sakin ola çok ucuz olan seyleri almayiniz yemeyiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne diyeceğimi bilemiyorum İşte Türkiyem...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri